åland, taxfreeshopping och fest..

här kommer mitt bidrag till ålandsresumén..
det var hur mysigt som helst sammanfattningsvis (hmm.. nu när jag har sammanfattat det hela kanske jag inte behöver skriva mera? men eftersom jag är skrivsugen så gör jag det anyway! jo då..)

vi åkte, som min bloggkollega helgea redan noterat så fint, båt. med taxfree. taxfreen var trevlig. jag köpte alkohol (laglig mängd åxå, trots att ingen kollade min biljetti) och en eau de britney spears. det känns aningens trashigt med brittan-parfym men den luktade ju helt gott enligt min mening, typ kak-aktigt och vem gillar inte kaka? well.. jag gör ju det åtminstone och jag står för min läggning.. blir en finfin partyparfym! den lagliga mängden sprit jag köpte var minttu och vanlig vodka, typ koskenkorva eller ngt annat finskt (ditvägen), och en stor flaska baileys (hemvägen). mitt ynkiga spritförråd är påfyllt!


britney spears fantasy. en sådan riktigt god parfym!

eftersom helgus redan redogjort för våra förehavanden på åland så bidrar jag med några bilder..


jenny (som vi påhälsade på åland) och hennes hamster betty. betty var en mycket social liten hamster och ville också vara med och festa på kvällarna. hon fick dock inte smaka våra minttu-drinkar utan fick nöja sig nöja sig med några sips som hon genast stoppade i kinderna.


lisa och helga på jennys veranda. där satt  vi och hade det mysigt  hela kvällen. vi ägnade oss åt grillning, klapplek (varierad framgåmg) och drinkar (eftersom dom innehöll minst tre ingredienser, isen ej inräknat, så tycker jag att man får säga drink ist för grogg som låter mkt sunkigare)
det var iofs denna veranda som lisa ramlade ner från och stukade foten, men fram tills dess var det en mycket sympatisk veranda.


alla satt still så länge att jennys sambo kunde ta ett kort på oss. observera betty som också ville vara med.


blogginnehavarna helga och ia inne på arkipelags (arkens) toaletter. tyvärr kom inte det med men det var very fina toaletter. och massa utrymme fanns det därinne. det är annat än nationernas små klaustrofobiska varianter. toaletten var nog det bästa med arken när jag tänker efter.. coverbandet var ett irritationsmoment och alla killar (med några undantag) var dryga eller white-trashiga eller både och.

..nu gör jag som dom smått skrämmande "hopplösa modenördarna" och talar för båda:
vi skulle inte ha nåt emot att åka dit en sväng till och gärna ha lite mera tid på oss. tex kolla in hoppklipporna så helge kan kamikaze-skutta ut från tolvmetersklippan medan betydligt mesigare ia nöjer sig med lägre varienter.

/ia






Kommentarer
Postat av: H

En sån riktig god ålandsresumé! Med såna fina bilder också. Nu har jag jobbat i några ynka timmar och tänkte åka ut till landet och bada, vakta katter och läsa bok.

2006-08-07 @ 14:59:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback