sunsilk mirakelmedel

Har varit nere på stan en sväng och inhandlat en livsnödvändig produkt för mitt hår som inte varit lockigt på säkert en vecka. Mkt irriterande är det att de på de flesta affärerna bara har schampot och balsamet och inte den praktiska leave-in-krämen som mitt hår är beroende av (har köpt nåt dyrt frisörgrejs nån gång, men sunsilks är precis lika bra!). Men nu hittade jag det på Åhléns, till det ynka extrapriset av 19 kronor (i stället för 35 som det skulle kostat annars). Helt perfekt alltså!

för hår som inte vill locka sig snyggt

Sen gick jag in på det "nya" biblioteket som jag själv varit med och byggt upp, hmm, eller åtminstone satt upp böcker i hyllorna på. Riktigt fint var det. Lånade en bok av lillasyster i lånedisken (södertälje stadsbibliotek är nästan ett familjeföretag, alla utom bror har jobbat där nu..), det blev en klassiker: Den unge Werthers lidanden av Johann Wolfgang von Goethe. Har äntligen tagit mig igenom På drift nu och kände mig inte alls särskilt nöjd. Men, nu är det över!

/H

Kommentarer
Postat av: ia

man kan aldrig få nog av att citera varanteatern!

2006-08-16 @ 19:20:45
Postat av: ia

ni måste alltså börja handla hos gudrun sjöden! det var en artkel om henne i SvD igår och där gav hon bibliotekarier som ett exempel på målgrupp.. :) sätt igång bara! hon finns både på postorder och i affär.

Postat av: H

Haha, min mamma har handlat på Gudrun Sjödén hela sitt liv, det stämmer verkligen att många bibliotekarier klär sig så. Har faktiskt kollat i årets katalog, men det var inte direkt något som föll mig i smaken. Annars är hennes basrandtröjor rätt fina (det hörs ju på namnet)! Dock skulle nog mina systrar hellre dö än sätta på sig ett Gudrun Sjödén-plagg.

2006-08-17 @ 08:36:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback