tandläkare och dr hauschka.

nu har jag varit på det årliga tandläkarbesöket. eller tandhygienistbesöket åtminstone. jag fick ligga i den sedvanliga obekväma tandläkarstolen och bli nedhissad tills fötterna i princip pekade upp mot taket och jag trodde allt blod skulle samlas i huvudet. sedan fick jag ha en ytterst obekväm och kantig grej i munnen medans röntgenbilderna togs och efter det petade tandhygieneisten med en spetsig sak i mina tänder. för detta fick jag betala 416 riksdaler l:/
jag veeet att tänder är viktiga saker men det smärtar lite att betala massa pengar och så är det ändå inget nytt som hittas. har haft två små "nästan-hål" som sett likadana ut de senaste tre besöken. för små för att lagas men de finns där = dessa dyra röntgenbilder måste tas vart 1,5e år eller vad det nu var. klart jag är glad att "nästan-hålen" inte utvecklats till hål. men snyft, jag låg och ändå och fantiserade om allt 416 kronor hade räckt till medan mina tänder blev genomrotade.
ett par jeans på H&M tex. eller två partykvällar på väl vald nation. eller några cd-skivor.


som tröst köpte jag en dr hauschka rengöringsmjölk som kompis till ansiktskrämen jag redan har därifrån. älskar ansiktskrämen och tänkte att då borde ju rengöringsmjölken vara bra den med. det borde den vara vid tanke på priset!  provtestade den så fort jag kom hem idag och den verkade mycket trevlig. blev inte helt fnösketorr utan jag inbillade mig att jag nästan skulle klarat mig utan ansiktskräm efteråt, iaf nån gång i nödfall. bra!



/ia (som idag betalat pengar för att plågas)

låt: the magnetic fields - papa was a rodeo


Kommentarer
Postat av: mamm

Ansiktskrämen verkar vara jättebra. Luktar gott gör den också. Och tänderna ska hålla länge.

2006-08-15 @ 18:23:51
Postat av: ia

oja. mkt bra. antroposof-flummig å allt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback