juldag...

nu är det juldag och ännu en julafton är firad. denna var lite otraditionell eftersom vi åt julmat EFTER kalle istället för innan som vi tidigare gjort i alla de år. detta berodde helt på mig. jag jobbade igår fram tills halvtre och sen var det bara till att sätta sig i bilen och köra hem till jul-kalle. men det funkade det med. nästa julafton tänker jag dock INTE jobba. fördelen med att vara en sjuk gymnast är att man inte behöver jobba helger eller sånt. 

helga med familj verkade ha lots of julgodis (bla mumsig chilitryffel som helge tillverkade i fredags och som jag nallade smet av). vi har typ inget julgodis. däremot massa kakor. jag och tomas bakade pepparkakaor i lördags. jag var omotiverad och gjorde tre pepparkakssnoppar innan jag blev påkommen och tvingad till att göra traditionella pepparkakor. nu ligger snopparna i kaklådan med de andra pepparkakorna. hehe. hoppas de läggs fram nångång när vi har gäster..


min juliga klappar bestod till stor del av böcker, filmer och musik. trevligt. det var typ sånt jag önskat mig. fick bla citizen kane-film, american psycho-bok, DVD-box med monty pythons tre filmer samt magnetic fields-skiva i form av "the charm of the highway strip". plus en hel del annat grejs. trevligt.

nu tror jag det är bud på fika snart igen. med eller utan mina specialdesignade pepparkakor.


god fortsättning! 

ia

låt: the magnetic fields - when the open road is closing in
från min nya skiva där typ alla låtar har lite väg -eller tågteman..

tänkte lägga in en käck liten bild från pepparkaksbakningen men mammas och pappas nya macintosh vägrar att samarbeta! dumma mac.. jag kan inte med dom. morr.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback