operation: högklackat.

jag har som sagt investerat hela 170 riksdaler i ett par ganska fina högklackade skor till min sjukgymnastexamensmiddag (eller examen och examen.. en poäng kvar har jag. ynk). undrar nu om det verkligen var en sådan riktigt god idé?
hög klackar och ia är nämligen inte helt kompatibla.. för det första kan jag inte gå i dem. det blir mest ett planlöst vinglande alternativt slow motion-gång. för det andra blir jag över en å åttio lång med dessa klackar vilket gör att jag sticker upp från mängden vilket ökar risken att folk ska se mig (och mitt vinglande) och för det tredje är mina fotar inte made for walking i klackar. får helt enkelt förskräckligt ont på framfötterna (?) där all belastning hamnar. fellow blogg-helga har dock med framgång använt sig av scholls party feets så detta kanske kan vara lösningen på ett av mina problem.. bara två kvar then.
angående vinglet så planerar jag att övningsgå. har på mig skorna just nu, tillsammans med brorsans gamla jeans och oranga strumpor. not very hot! hoppas jag får kläm på tekniken snart så jag slipper fjanta runt såhär. hm. två av tre problemas är typ lösta. förhoppningsvis. ett bra facit.


är det värt det?

senast jag hade klackar dog jag efter ca 35 minuters minglande och vinglande och löste detta med ett par ballerinaskor i väskan som fick vara stand in. mina fötter var väldigt tacksamma. dock försvann ca 90 % av den tidigare ändå ganska glammiga och uppklädda känslan som jag för en gångs skull hade.
MÅSTE man lida pin för att känna sig fin?

nu ska jag gå och handla lite mat. har verkligen inget alls hemma å man kan inte leva på mackor. faktiskt.'

ia

låt: the pogues feat. kristy mccoll -  fairytale of new york
en av de bästa jullåtarna there is!

Kommentarer
Postat av: Helga

Det brukar gå lite lättare med högklackat efter några drinkar tycker jag. Fast å andra sidan är det extrempinsamt om man då skulle ramla eftersom alla kommer påpeka promillenivån. Men du måste absolut investera i ett par partyfötter!

Postat av: Ida

Jag fångar om du faller ;)

2006-12-09 @ 13:56:09
URL: http://www.villduvetavadjagvet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback