osammanhängande mellandagsblogg..

varning. denna blogg är något osammanhängande. men jag särskriver iaf inte..

jag sitter här och filosoferar över mitt cv som jag ska försöka få ihop. det känns jobbigt. jag känner mig alltid så pretto när jag ska skriva seriösa saker. jag är rätt o-pretto till min läggning så jag känner mig som att jag sitter och fejkar ihop allt.. men eftersom det är sådant språk som krävs så. ska kolla lite på mina vänners (som tog examen long time ago) cv:n och se hur man kan formulera sig. eftersom dom redan fått jobb så borde deras cv:n vara bra. typ.
måste nog vänta tills jag återkommer till muppsala innan jag kan författa ihop ett komplett cv. ska kolla mina arbetsintyg och sånt. kom just på att jag fortfarande inte fixat intyg från arbetet i somras. det är viktigt. det ska jag göra. så fort som möjligt. ynk.

hör pappa spela musik i bakgrunden. jag gav honom en egenkomponerad skiva i julklapp för att vidga hans musikvyer. det funkade finfint verkar det som eftersom han spelar den titt som tätt. både the raveonettes, winnerbäck och magnetic fields går hem!


fellow bloggkollega har fått gaskklänning till nyår. det har jag most certainly not fått. mitt enda alternativ i dagsläget är att ha min svarta klänning. som jag även hade förra nyåret. men jag äger ju typ inga glammiga klänningar. snyft. det är inget jag prioriterar när jag shoppar. jag prioriterar nike classic-skor istället. 

nu terroriserar min familj mig så här sätter jag punkt för detta inläggi. ska lägga mig och läsa lite.. har lånat en stephen king-novellsamling på forsa mini-bibliotek som jag vill läsa klart innan jag beger mig tillbaka ner till uppsala. stephen king. hmm.. o- kreddigt. å det står jag för. det är underhållande iaf.

bye for now

ia

låt: the raveonettes - the heavens
pappas favoritlåt på skivan.. 



Kommentarer
Postat av: Helga

Vad bra att du tar ditt ansvar och vidgar din fars musikvyer, det verkar ju gå alldeles utmärkt! Nu ska jag typ gå och lägga mig, börjar jobba 7.00 i morgon bitti och slutar inte förrän klockan 15 på fredag. Puh.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback