tentaångest?

Oj vad det har bloggats flitigt här idag. Men jag har minsann inte bidragit med något och kommer inte göra det nu heller vad det verkar. En ynka uppdatering utan meningsfullt innehåll blir det i alla fall. Lyssnar för närvarande på låt med ångestskrik (Vive la fête - Noir Desir) vilket kanske kan verka lämpligt såhär dagen före tenta. Jag vet inte alls hur det känns, det är ju svårt att ställa rätt diagnoser direkt och sånt, men jag brukar vara bra på att flumma och det känns som om man kommer ha tid med det. Hoppas bara det är sånt som uppskattas (vissa lärare har ju som princip att inte ens läsa ordbajsande, fast någon sån har jag tack och lov inte råkat ut för än).
 
Om jag nu ska säga några väl valda ord om helgen (förutom fredagkvällen som det redan har bloggats om, haha..det är fortfarande lika kul) så var det en väldigt trevlig födelsedagsförfest hos Ia i lördags. Det var sjukt gott med glögg och kladdkaka (mycket kladdkaka har det blivit i helgen med andra ord) och en massa heltrevliga människor som faktiskt fick plats i vardagsrummet allihop samtidigt (vilket vi sett på bildbeviset). Och Fibes var ju helt otroligt bra live. Jag som inte var världens fan innan och till en början störde mig så mycket på sångar-Christian att jag knappt kunde titta på honom (jag har svårt för folk som verkar dryga, sen inser jag ofta att de faktiskt har självdistans och då blir det sjukt kul och underhållande i stället). Grym konsert faktiskt, V-dala är ett sånt riktigt bra ställe att kolla på bra band på tycker jag. Sen befann sig ungefär alla människor man brukar träffa på ute på V-dala samma kväll också. Det känns ju tryggt.

85060-399
så här ser Fibes, oh Fibes! ut på en icke-urusel bild (för usel konsertbild hänvisas till tidigare inlägg)

I övrigt har jag varit trött hela helgen och känner mig fortfarande inte helt i fas. Fast jag har åtminstone blivit av med huvudvärken som plågat mig i två veckor, tack vare två dagars fest (är helt övertygad om att det var det som hjälpte till). I morgon ska jag kanske till och med träna (eh, jag vet, jag har sagt det i en månad nu...och jag kommer säkert drabbas av något märkligt symtom precis innan jag ska iväg i morgon..förhoppningsvis ingen DSM-diagnos i alla fall). Och tentafesta då. Det är nog nödvändigt.

Nej, nu ska jag kolla på lite gamla roliga fall hade jag eventuellt tänkt. Sen ska jag laga mat för första gången på hela helgen (eh, matlåda, matlåda, hemkörd pizza....). Det var visst första advent igår. Vi missade typ det helt. Hade inte ens köpt ljus till adventsljusstaken. Nu ska jag sätta upp min stjärna i fönstret i alla fall. Och lyssna på Fairytale of New York några gånger på rad för att få eventuell julstämning att infinna sig.

/Helga

Bright Eyes - You Will. You? Will. You? Will. You? Will
"cause you're the reoccurring kind"

Kommentarer
Postat av: ia

visst väl att allt som behövdes var lite alkoholi å en eller annan synkronisering!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback