det kommer bli en lång kall vinter..

Jaha, så lagom till november blir det snöstorm. Å ena sidan känns det lite väl tidigt och mina öron har ännu inte återhämtat sig från promenaden från stan. Å andra sidan är det trevligare än regn. Ljusterapi!

 Uppsala klockan 16.24, temperatur -3,5 grader

Mina kära småsystrar har varit här och vi har haft det mkt trevligt. Igår lagades det sushi (hur gott som helst blev det, åt säkert 15 bitar..minst) och tittades på Stolthet och Fördom med stora mängder chips och naturgodis som tilltugg. Idag har vi trotsat snöstormen och gått på stan. Det är rent ut sagt plågsamt att gå runt i affärer. Särskilt när man går i lite dyrare affärer som t.ex. MQ och Solo (min smärtgräns brukar typ gå vid Åhléns billigare plagg annars...) och hittar hur mycket fina grejer som helst. Åh. Suck! Jag vill ha ett par Acne-jeans (yyyl! det tillåter definitivt inte min studentekonomi!), söta klänningar, en lång svart kofta, miljarder andra tröjor, en vinterjacka (typ prio ett), massa halsband, med mera med mera med mera...
Men här ska det sparas pengar till London. Kanske att jag eventuellt unnar mig nåt enkelt och billigt svart till helgen.

 sushi-resultat! det var lite som att spela rysk roulette, en del bitar  var fullproppade med wasabi och andra riktigt mesiga...kost som ger spänning i tillvaron!

Hade tänkt vara hurtig och träna i kväll. Fast det snöar ju (ständigt dessa bortförklaringar). I morgon tänker jag inte gå ut överhuvudtaget. Jag ska sitta i soffan och plugga duktigt och dricka te hela dagen. Mys mys mys. Söt-katterna har inte varit inne på hela dagen, antagligen ligger de gömda någonstans och vågar inte komma fram. Eller så har de frusit i hjäl. Hoppas på det förstnämnda (Usch, nu fick jag dåligt samvete över att jag ens vågade skriva sådär,..ynk,).

Nu ska jag musiklyssna lite. Har haft en period av tystnad nu, men det ska det bli ändring på.

/Helga

Kent - VinterNoll2
Vinter06, börjar den första november...

Kommentarer
Postat av: ia

de såg ju helt okej ut! coolt att man kan göra egen sussi!

2006-11-01 @ 20:23:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback