jag i vingelskor. hur ska det gå?

idag har jag inte uträttat mycket av värde. men jag har haft trevligt ändå. har köpt rom med fellow bloggkollega, bakat lussebullar och druckit starkvinsglögg med brorsan och hans sjuka sköterskor till klasskompisar (very trevligt) samt inhandlat ett par billiga, fina och superhöga skor till min examensfest. jag som inte kan gå i high heels. ska bli spännande att se hur detta slutar. förmodligen kommer jag att antingen dö av felbelastning av fötterna och tvingas byta till ballerinas som ger mig taxben eller så står jag på näsan. båda alternativen är ju frestande..


mina high heels. hmm. de ser ju rätt låga ut på bilden.. men så är icke faller in real life i can tell! hmm igen. de såg rätt fula ut på bilden också. men så är icke fallet där heller. faktiskt. å de kostade bara 170 riksdaler..

uscha. nu borde jag sova. har massa saker att uträtta på skolan i morgon. och dessutom har jag haft huvudvärkus halva dagen å den vägrar ge med sig. morr.
bäst att sova på saken.

gnatt

ia

låt: fibes oh fibes - losing weight
ännu en fibes



Kommentarer
Postat av: H

skorna är så riktigt fina tycker jag! även om du inte orkar gå i dem mer än en halvtimme så behöver du inte sörja eftersom de var så riktigt billiga!

2006-11-28 @ 22:58:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback