long time, no see

Har upptäckt att det var länge sen jag bloggade. Kanske kan det bero på att kursen vi läser nu kräver mer än vanligt. Igår kväll var jag hos bloggkollega i Floggan och kollade på den heltrevliga filmen Corpse Bride ("I've got a...drwarf, and I'm not afraid to use him!.."). Idag har jag varit på extraföreläsning efter heldagen med SCID-frågeformulär-kunskap, ambitiös som man är. Det skulle vara nån slags musikpsykologiföreläsning om typ rockmusik, hmm..det visade sig i huvudsak vara en analysering av skumma skivomslag/bilder där fallossymboler fanns överallt ("och här ser ni två pelare - symboliserar självklart penis!" "den valvformade ingången till slottet är då vaginan"). Det bra var dock att man fick lyssna på en hel del musik, men det var nog tyvärr också det enda som var bra. Jag blir lite upprörd ibland. Får man verkligen forska på vad som helst? Men musiken gjorde en lite party- och ölsugen, alltid nåt. Sen åt jag en sjukt god tapastallrik på VG och nu har det idoltittats borta i Studentstaden (av någon anledning lyckades jag fast jag var så mätt efter VG-maten även proppa i mig en halv skål popcorn och massa japanmix). En riktigt lugn och skön kväll, precis vad jag behövde. Cissi åkte dock ut - helt fel enligt mig. Tråk-Felicia eller Osnygg-Erik borde ha åkt. Förut tyckte jag den där trista Johan som bara sjöng ballader, men han var plötsligt rätt bra idag. Eh, jag är egentligen inte särskilt insatt i idol, har inte sett på flera veckor. Och nu är det ju bara Markus kvar som är nåt att hänga i julgranen.

I morgon sovmorgon. Jag ser fram emot det så mycket att jag kanske borde gå och lägga mig nu. Snark. Har drabbats av någon segdragen förkylning som leder till att jag aldrig kan träna. Symtomen förstärks dessutom av planer på att träna har jag märkt. I onsdags tänkte jag att jag skulle träna på torsdag - vaknade med världens halsont och huvudvärk och kunde så klart inte. Sen mådde jag helt bra på kvällen och tänkte att "men ja, då kan jag ju träna på fredag" och sen vaknade jag flera gånger på natten och kände mig jättesjuk. Jag kanske måste chocka fejksjukdomen genom att gå och impulsträna, då hinner den inte bryta ut. Fast man kanske inte borde, om jag nu är sjuk. Haha. Jobbiga problem.

100 har blivit matförgiftade och en dog här i stan efter att ha ätit tårta som smittats av någon vinterkräksjuk. Jag får ångest av att tänka på vinterkräksjukan. Yyyl. Vägrar bli sjuk. Jag planerar att isolera mig fram till vår London-resa.  

/Helga

The Long Blondes - Weekend without makeup
en riktigt bra låt, och denna helg tror jag faktisk att det för en gångs skull stämmer..

Kommentarer
Postat av: ia

den inbillade vinterkräksjuke av moliere..

2006-11-11 @ 16:31:50
Postat av: H

Ja, jag kan nog spela huvudrollen i den pjäsen. Jag har emetofobi. Jag inbillar mig särskilt ofta att jag har vinterkräksjukan när jag är på Norrlands, vet inte om jag vågar mig dit i kväll. Pynk.

2006-11-11 @ 18:04:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback