no victor &rolf for me..

idag börjar tydligen victor&rolf-hysterin.. jag tänker inte deltaga. visst var det väl fina saker men jag inser att jag skulle se fånig ut i det mesta. typ den där röda typ fluffiga kjolen. jag skulle se ut som en idiot! så där blir det bestämt nej.
jag tänker lägga mina sista fattiga besparingar på london istället. lämpligt nog hade senaste ELLE -numret en sådan riktigt god bilaga om second-handshopping i london! perfekt!


ELLE tycker vi om. eller iaf jag.. fellow bloggkollega har bara kreddiga böcker och en skvallertidning, införskaffad av hennes syster ysters, brevid sin säng. 

nu ska jag ta en dusch. det brukar göra så att man snabbt känner sig lite friskare. iaf tills man torkat. fair enough!

på åteseende.

ia

låt: ed harcourt - open book
det var ngn som gastade very högt att han skulle spela denna låten på katalin i tisdags. och det kan jag förstå. den är ju bra.





Kommentarer
Postat av: H

Jag tycker att den röda kjolen är jättesöt! Men det blir nej vad gäller trängsel på HM för min del med. En sån riktig god Elle-tidning som har Londontips! Eh..och mina kreddiga böcker bara ligger på sängbordet, de läses inte så ofta...det gör visserligne inte skvallertidningen heller så det kanske jämnar ut det hela

2006-11-09 @ 15:03:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback