skrämmande tjackhora

Ska strax iväg på Halloweenfest. Tänkte att "det är väl bara att sminka sig riktigt mycket så ser man lite läskig ut sådär". Och det stämde. Jag ser ut som en tjackhora/extrem white trash-tjej. Har mer svart runt ögonen än när vi var Hells Angels (eh..hångels) på Preklin. Dessutom har jag en minikjol och knallrött läppstift som troligen snart kommer vara utsmetat över halva ansiktet (jag har aldrig läppstift så jag vet inte hur man ska bete sig i det..).
 
Gårdagen på ÖG-dakapo var trevlig (trots att vi missade Mr Brightside var vi inte bittra särskilt länge - de spelade ju The Magnetic Fields Meaningless som en av de sista låtarna..). Men förfesten var nästan trevligare. Vi rökte vattenpipa vilket visade sig vara riktigt underhållande och även gott (persika!). En smart grej var också att man inte blev kissnödig när man rökte medan man drack. Låg hela morgonen och funderade på vad som kompenserade upp kissnödighetsbehovet egentligen, man kan ju inte bara rubba på balansen utan att ngt händer.

  

Malmskillnadsgatan nästa!

/Helga

Marit Bergman - No party
"I wear no silvercoat or devilhorn (nej, men däremot överdosering av kajal) on this night when they say dead become alive"

Kommentarer
Postat av: ia

jag tror tjackhorelooken är ett vinnande koncept!

2006-11-05 @ 18:44:45
Postat av: H

Nej, där blir det nej. i alla fall vad gäller mig. För dig funkade den ju bra!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback