billiga lokalhoror

Jag var lite trött i morse när jag sneglade på UNT:s förstasida: "föreningar får billigare lokalhoror". Det lät intressant. Tyvärr visade det sig stå hyror. Aldrig händer det nåt kul...särskilt inte i mitt liv just nu. Fast på lördag är det ju rockgask. Trevligt!

Nu lyssnar jag på Lantz i p3 och ska strax äta lunch. Sen ut i regnet, ner på stan och hämta mina inlämnade stövlar och sen iväg till jobb. Kommer hem i morgon bitti. Då är det fredag. Jag ska ha en sån riktigt lugn och skön fredag med träning, god mat och idol hade jag tänkt.

Nu plingade mikron vilket betyder lunch. Ett sånt riktigt tråkigt blogginlägg, men blogga minst en gång om dagen bör man annars dör man.


/Helga

Ray Peterson - Tell Laura I love her
handlar om kille som ställer upp i ett rally för att kunna köpa en förlovningsring till sin flickvän, men han är en bättre romantiker än förare och de sista ord han säger när de drar hans förkolnade kropp ur det brinnande vraket, är "tell Laura I love her". För det har jag läst i DN!


Kommentarer
Postat av: ia

men herregud snyft! vilken sorglig låt-handling. jag kommer att vilja ha en sådan riktigt billig ring när det blir dags för att vara på den säkra sidan.

2006-10-26 @ 12:41:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback