dagens bloggare.

jag börjar få varanteater-absinens folks. det var typ två veckor sedan jag fick min behövliga dos av fyra små skutt, skräddaren säger nej samt x antal kreml high komplett med sådant riktigt roligt hångel mellan johnny tex och.. tja.. han med hatten. å nu är det måndag och inte minsta lilla varan i sikte. ynk.

istället roar jag mig med att läsa folks bloggar. dock är typ alla bloggs på bloggtoppen  very likriktade. det är en tjej på 20 plusminus 2 år, gärna blond och långhårig, som bloggar om kläder. och smink. och dagens outfit. och väskor. och frisyrer. och liknande saker.. jag blir alldeles fascinerad när artonåringar planerar inköp av mulberry bayswaters. och räknar upp typ marc jacocs och chloé som favoritmärken.  hehe. när jag var i den åldern så tyckte jag att H&M var ett sådant riktigt lämpligt märke (det gör jag iofs fortfarande) och skulle jag slå på stort så blev det ett par acne-jeans (hände EN gång och dom är numera very för små.. snyft.).
men trots min ohipphet så tycker jag det är lite roligt ibland att läsa dessa girly girly bloggar ibland. fast jag kunde gärna avvara sär skrivningar och vissa felstavningar.. inte alla men rätt många sysslar med sånt.
min favorit bland ytliga bloggar är
pink is the new blog. blogginnehavaren är så rolig! å söt. å han har en söt pojkevän med. å har alltid dom perfekta kommentarerna till sina många celeb pics! vad mer kan en ia begära..?

nu ska jag fuffla vidare. over and out.

/ia

låt: the flaming lips - yeah yeah song






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback