en cool affisch rikare..

I kväll är det Rockgask. Jag har lite klädångest. Troligen blir det min svarta klänning som funkar jämt. Alternativet är en annan svart klänning som är Camillas. Höstvädret idag är det vackraste på länge. Har varit ute i en och en halv timme och gått, ända bort till Gamla Uppsala. Sista biten genom skogen sprang vi och troligen kommer jag ha världens träningsvärk i morgon. Men gud vad skönt det var! Mycket bättre än ett halvtrist medelpass på friskis.

På vägen förbi Kantorshusen hittade jag äntligen en Psapp-affisch på ett elskåp. Coola affischer brukar alltid vara fasttejpade extremt ordentligt med tjock tejp som sliter sönder papperet när man drar bort den, men den här gången gick det ändå. Så även om det inte blir besök på Kalmars nästa lördag så har jag i alla fall en söt psapp-affisch med katter vid ett piano att titta på.

 everybody wants to be a cat...

Nu ska det studeras lite mer innan tillfixning och fördrink. Jag har bara minttu. Men en mjölkdrink skulle vara helt okej. Och så får man munskölj på köpet.

/Helga, leg. affischtjuv...

Miss Universum - På tunnelbanan
("hej jag är tokig, hej jag är alkoholiserad ,hej jag köper alla mina kläder på Hennes och Mauritz ,hej jag är snälla mamman ,hej jag är tråkig,hej jag är supertråkig,hej jag är fet men sportar ändå,hej jag tror att jag är snygg ,hej jag går runt med alla mina verktyg i en plasthink för att verka händig"...och så vidare och så vidare, borde lägga in hela texten här för den är tuff)

Kommentarer
Postat av: ia

hej, jag är full ungdomskille. hej, jag har nallat en psapp-plansch som nu sitter på väggen.

2006-10-29 @ 23:30:31
Postat av: Pang Musik!

Hej! Vill du ha en affisch så kan du väl maila oss nästa gång så får du en hel och fräsch och så slipper vi sätta upp ännu fler. Vi lägger nämligen ner mkt tid på det..

Kram
Pang Musik!

2006-10-30 @ 20:52:22
Postat av: ia

så pinsamt. affischstölden är avslöjad..

2006-11-01 @ 17:41:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback