fantasilöst bloggande

Jag har inte direkt något att skriva. På sistone har bloggen varit väldigt dagboksaktig. Egentligen har jag ingenting emot det, men ibland kan det ju vara kul med lite tips om saker. Tydligen dyker det aldrig upp några roliga saker jag har lust att delge andra, förutom mitt händelserika (eller också inte) liv. Just nu laddar jag ner musik och skriver också under på Ias kärlek till Magnetic Fields-sångaren. Andra jag är lite kär i just nu är Placebos Brian Molko, Jeff Buckley, Josh Rouse och Anna Ternheim.

 älskar denna porriga placebo-bild

Kanske också borde skriva ett inlägg i klagan-kategorin då jag nyligen insett att jag har sjukt mycket att läsa till seminarierna i nästa vecka. Idag har det inte gått särskilt bra, allt har varit riktigt tråkigt. Jag är inte van vid att det jag läser är tråkigt. Sen finns det väldigt intressanta saker att läsa också, men det spela liksom ingen roll om det är roligt eller tråkigt: om jag inte sitter minst åtta timmar om dagen kommer jag troligen inte hinna. Och att sitta åtta timmar om dagen känns..eh..sjukt jobbigt (okej, jag är en superlat student som är van vid att ta sovmorgon och vara ledig på kvällarna..). I helgen åker jag till Södertälje. Det var riktigt länge sen jag var hemma nu, men den här helgen känns det helt rätt. Jag behöver ta det lite lugnt. Och spara pengar (mycket bra!). Annat att klaga över är alltså också ekonomin, vilket jag inte tänker trötta ut våra läsare (trots det ynka antalet) med här. 

I kväll är det i alla fall House. Jag har missat hela två avsnitt men tack vare att det inte blev Snerkes i kväll (ganska klokt både med tanke på pluggstressen och ekonomin) så får jag se! Känns som jag behöver en cynisk och elak läkare för att förgylla min tisdagkväll.

85060-242 life is a bitch and then you die...usually (inledning till "Chopper chicks in Zombietown" - den filmen borde det verkligen bloggas om!)

Ångest, tvång och höstsäsong och ekonomisk undergång.
/Helga


The Libertines - Can't stand me now

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback