ÖG dakapo

nu har vi varit ute och skuttat igen. ÖGs klubb dakapo denna gång. trevligt. fast vi kom in typ vid tjugo i tolv så vi fick inte så mycket skutt för pengarna som vi brukar..
dom spelade "such great heights", "dreaming of you" och "mr brightside" bla vilket gjorde det värt att riskera livet på det ynka och mestadels fullproppade dansgolvet. fast jag blev bara kliven på fötterna tre gånger vilket som måste ses som ett bra värde för att vara ÖG.

även denna gång hittade vi vår manliga stilikon. då blev vi glada. och så hittade vi pseudo (som verkade vara lite inne på "dö-ensam-spåret" men helge lyckades psykologia ur honom dom dumheterna). det känns bra att springa på dom personer som man brukar springa på på respekive nation. då är det ordning på tillvaron. igår fyllde vi upp halva den vanliga kvoten. två fattades. fast en är very much utomlands och en tycker inte om mig längre pga olaga hårfärgsbyte så utifrån det så blev det nog maxkvot igår. hipp hopp hurra!


här är den obligatoriska toalettbilden. fr v ia, vår söta vän biostatistikern josefin, och helga.

nu ska jag fixa lite musik till kvällens förfest i sthlm hos vår kära vän emser. vi blir nog minst 10 pers som ska ut. typ till blue moon bar eller nåt? blir nog jätteroligt. hoppas bara dom inte spelar total-ynka musik..

over and out.

/ia

låt: the crash - still alive



Kommentarer
Postat av: H

Hihi. Jag är typ på världens fnittrigaste humör idag. Det är sjukt kul. Det var hur bra som helst att bara dricka två öl igår, ska göra om det nån gång. Men då krävs det bra musik!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback