supermariostjärnan

En gång för länge sedan pratade jag med en söt kille på en fest. Han förklarade att det bästa han gjort var att gå i terapi och liknade känslan efter en session vid när man hoppar på stjärnan i supermario. Ungefär så kände jag i kväll när jag cyklade därifrån. Lyx. Alla borde ha sin egen terapeut. Att betala 650 kronor varje gång känns dock lite surt, särskilt när man tänker på vilka snygga kläder man skulle kunna köpa för det eller (som Emma elakt nog påminde mig om på msn) att det motsvarar minst en nationsöl varannan minut. Ja ja, måste man så måste man.

Hemtentan vi ska skriva verkar vara betydligt lindrigare än jag trodde och jag känner plötsligt inte alls längre att jag måste pluggapluggaplugga hela tiden som jag kände förra veckan (visserligen var det nog bra för mig av tvingas till lite studiedisciplin).

Jag får bara fler och fler bloggar bland mina favoriter och det gör att tiden jag spenderar vid datorn blir längre och längre. Det går åt helt fel håll med andra ord! Dock ska jag rensa lite i favoritlistan.
Linda Skugge ska bort! Jag vet att alla tjatat ut det här redan, men vad har hänt med henne egentligen? Hon var faktiskt min idol. När jag var typ arton och läste "Saker under huden" och "Det här är inte en bok" och kände igen mig i varenda formulering (hon var Håkans kvinnliga motsvarighet, men okej...jag insåg väl att hon säkert var mer ynka än hon utgav sig för att vara med tanke på hur hon hängde ut sina s.k "vänner"). Och nu...ehh..barn och barn och bacillskräck och massa påhopp på folk som inte förtjänar det och jag bara stör mig på allt hon gör. Jag är SÅ besviken. Hennes senaste bok "Ett tal till min systers bröllop" tänker jag vägra läsa av ren protest. Sen ska min älskling Mikrokillen bort också för han skriver aldrig längre.

 Obs! Det här är en självbiografi, det är "bekännelselitteratur", det är "kvinnotjafs", det är "mensdravel". Det är inte riktig litteratur, det här är inte en bok. Jag kan inte skriva. Köp den inte!
(Linda på den gamla goda tiden)

Jag skulle lägga till vår eminenta blogg på bloggtoppen, men tydligen var jag för okunnig för att lyckas lägga in bilden man måste ha på sin bloggi. Jag som trodde att mina datorkunskaper var hyggliga. Ska kanske göra ett försök till.

Men nu ska jag lägga mig och läsa Jonas Gardell.

/Helga

The Killers - For reasons unknown


Kommentarer
Postat av: ia

jaaa.. linda har blivit tant. tragiskt och inte så himla magiskt. men det är roligt när hon klagar på dagens ungdom!

2006-10-24 @ 11:51:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback