syndafloden

Jag har nyss sett på House. Innan dess var jag på ett sjukt jobbigt träningspass. Troligen ett av de värre jag provat på, men roligt var det. Jag var så trött så jag inte orkade stretcha ordentligt, alltså borde jag göra det nu. Men nu ser sängen sjukt lockande ut. Killen bredvid mig lät som om han hade en vild omgång sex under styrkeövningarna. Hmm. Märkligt nog såg jag inte lika död ut som jag kände mig efter passet utan mest allmänt fräsch. Det är nog träna man ska göra när man tycker man ser allmänt hösttrött och blek ut (blodrött är i alla fall snyggare än vitt).

I morgon måste jag gå upp äckligt tidigt. Det fasar jag för. Jag har blivit så fruktansvärt morgontrött av att vara lat student. Förstår mig inte på folk som lyckas gå upp vid sex-halv sju varje morgon. Allra minst förstår jag mig på folk som börjar vid sex-halv sju och måste gå upp ännu tidigare. För två år sedan jobbade jag mina sista veckor på Arlanda. Jag var tvungen att gå upp två på natten. Men det är nästan värre att gå upp vid halv sju än klockan två.

....och det slutar aldrig regna...¨

/utmattad Helga

Sambassadeur - If rain
(I morgon får man CSN-pengar, då ska jag köpa ett regnställ. Det börjar bli dags nu, efter fyra år utan det. Är det vuxenpoäng på regnställ?)

Kommentarer
Postat av: ia

jag ääääälskaaaaar house! jag ska gifta mig med honom.. då får man aldrig tråkigt iaf utan vi kan sitta och vara cyniska mot varandra all day long! borde f.ö åxå köpa ett regnställ. ska ju trots allt til london :)

2006-10-25 @ 08:03:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback