tisdagstankar

* Det är tisdag, försöker skriva hemtenta och inser att jag är helt obegåvad vad gäller beteendeanalyser, eller också har vi bara fått för dålig information om vad det innebär. I vilket fall som helst leder det till att jag i stället sysslar med annat.


*Jag tittar på gamla kort och funderar över om man kanske borde bli mörkhårig igen? Dock vill jag inte fastna i toningsträsket och bli helt svarthårig som det blev förra vintern/våren. Sen vet jag inte om jag ska klippa luggen eller satsa på snedbena, dock funkar det sistnämnda dock inte så bra på mitt bångstyriga hår.


*Borde jag jobba mer på min cyniska sida eller helt enkelt bara vara trevligare?


*Jag varvar Deportees nya skiva med Flaming Lips på min playlist - båda är sjukt bra, men om inte Deportees spelar Arrest me til it hurts från första skivan så blir jag nog deprimerad för den låten är värsta lyckopillret.

*Snart åker vi till London!

*Har precis ätit lunch framför Nya tider (suck, det pinsamma är dock att jag känner igen typ varje avsnitt eftersom jag tydligen tittade på det förr i tiden, det hade jag förträngt). Pasta med pesto är riktigt tråkig men praktisk lunchkost.

*Jag borde gå ut i regnet och posta ett vykort till mamma som fyller år i morgon. Eftersom jag faktiskt har ett paraply som inte blivit borttappat än känns det överkomligt.

*Det finns olika förstärkningsscheman och det som heter VR och innebär att man belönas ibland och slumpmässigt är bäst för att behålla ett intresse (tänk typ lotterier...) - detta kan man ha användning av i många sammanhang, det kan även tillämpas på hang-ups.

*Det är sjukt vackert med höstfärger. Det enda jag ogillar är regnet. Bort!

*Jag är beroende av att läsa bloggar och internetdagböcker - ju privatare desto bättre (man får skylla sig själv om man skriver dagbok på internet!). Extra spänning i tillvaron blir det om personen ifråga är någon man typ vet vem det är. Jag är patologiskt nyfiken och borde få vård.

*Alva Sötnos vill bara vara i trappuppgången hela tiden. Det verkar som om hon hoppas på att det ska komma förbi trevlig(are) människor och klappa henne. Jag måste köpa leksaker åt henne så hon blir nöjd och kan apportera, hon verkar lite deprimerad.

*Zorro dreglar hela tiden och låter mig inte vara ifred. Vi har varit som nykära i flera veckor nu, han sover alltid på mig eller så sover vi sked.

*Jag vill ha en söt klänning tills på lördag. Men jag får inte shoppa. Kanske kanske om jag hittar en billig på second hand...eller H&M...


vänliga hälsningar Helga


The Long Blondes - Weekend without makeup


Kommentarer
Postat av: ia

mitt beteende är mkt lättanalyserat för tillfället. jag är heeeeelt slut och kan inte tänka en vettig tanke. nu ska jag stappla till ut från min skrubb och byta om från scrubs (hihi) till civilkläder. OM jag fortfarande kommer ihåg det när jag rest mig upp från datastolen dvs.

2006-10-24 @ 16:19:25
Postat av: Clara

förträngt!!! på min första psykologi lärde jag mig att det heter borträngt, förträngning handlar om tarmarna.

2006-10-24 @ 23:05:24
Postat av: H

Det har du så riktigt rätt i! Vet inte varför, men förträngt lät bättre bara..men rätt ska vara rätt!

2006-10-25 @ 16:59:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback