ångest, tvång och höstsäsong...

...men äntligen ekonomisk uppgång. Snälla CSN har satt in pengar på mitt konto idag. Jag började med att göra av med en del på ett träningskort. Kände mig så sjukt duktig när jag köpt det så jag bestämde att jag inte behöver börja träna förrän nästa vecka. Hmm. Eller nästnästa. Nästa vecka har jag faktiskt en hel del viktiga kvällsaktiviteter samt tenta på fredagen.

Nu är jag sugen på att shoppa lite när jag för en gångs skull känner mig rik. Det jag vill ha är: skor, långa och snygga tröjor och koftor, höst/vinterjacka, svarta stövlar, eventuellt ett par HM-jeans. Försökte hitta en snygg bild på skorna jag tror att jag vill ha, men Din Skos sida vägrar fungera så det blir bildlöst. Tror jag ska gå en sväng på stan i morgon och försöka att inte känna mig för snål, vilket innebär försöka att inte tänka på vad pengarna jag shoppar upp borde gå till (terapitimmar..eller snarare typ en terapitimme för det kostar massor och jag lär ju inte handla för mer än så).

Alltså, jag såg nyss på Fling. Gud vad pinsamt. Finns inget mer att säga om det. Förutom: "Eh, heter det boxar eller boxas?"

Veronica Maggios "Aldrig nöjd" är ganska rolig faktiskt (fast jag har nån slags hatkärlek till "Dumpa mig" och tyckte den var det sämsta som någots gjort i början för att sedan blir lite beroende)
"Usch, hur kunde jag dejta det där?"


/Helga som snart ska se på mer högkvalitativ tv i form av Idol (ehh)

Kommentarer
Postat av: ia

aaaaaldrig nöjd, aaaaaaaldrig böjd. tänk att hon sjunger sådana sådana riktigt träffande låtar.

Postat av: ia

för att inte tala om dumpa mig.. pynk.

2006-09-06 @ 21:01:33
URL: http://ynka.blogg.se
Postat av: Anonym

Hon kan bli din personliga artist, typ som "Ias husband" eller nåt...lovar att nästa låt också kommer passa som handsken i låset. Fast det där med "Dumpa mig" har du faktiskt bara inbillat dig, eller åtminstone förstorat ganska rejält...

2006-09-06 @ 21:44:35
URL: http://ynka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback