dreaming of you

Såna morgnar som den här veckan erbjudit vill jag ha jämt. Vakna 8.10 och inte vara alldeles död (okej, igår var jag det och sov till nio ändå, men sen gick det bra). Lyssna på radio, läsa UNT i sängen, gå upp och äta gröt och läsa DN vid matbordet. Duscha, ta det lugnt, ladda ner lite musik, blogga. Och nu är klockan tio och jag kanske borde sätta igång med nyttiga grejer snart. Den första nyttiga grejen ska bli att tvätta. Tänkte tvätta mina svarta billiga-måndagsjeans för första gången, hoppas de inte blir sunkgrå som de blev i min dröm. De har utstått rätt mycket den här terminen redan och jag vågar inte lukta på dem (att hänga ut dem på balkongen hjälper nog inte längre för jag misstänker att ingrodda ölfläckar vägrar ge sig trots sån behandling).

Alltså, mina drömmar. Egentligen vill jag bara sova hela tiden för de är så levande och mitt liv är otroligt mycket mer spännande i drömvärlden än i verkliga livet. Brukar alltid ha perioder på någon vecka eller så då jag drömmer extremt intensivt, verkligt och tydligt. Alltså inga egentligen flumdrömmar där man inte förstår hur saker hänger ihop utan jag drömmer om folk jag känner och halvkänner och oftast är drömmarna så trevliga att jag inte vill vakna (i natt drömde jag till exempel en lång sekvens om ett kalas med tårtor och kakor i överflöd som jag bara gick runt och åt av och i en annan del av drömmen shoppade jag snygga skor och kläder och hade ingen ångest över att CSN-pengarna gick åt, troligen var jag rikare än i verkligheten). Igår natt hade jag visserligen en mardröm, jag var visst en hemsk människa enligt i princip alla och jag grät oavbrutet i drömmen sådär så det kändes helkonstigt när jag vaknade och inte hade det minsta att oroa mig eller vara deppig över.

Dagens andra nyttighet blir att läsa och förbereda redovisning av Johan Cullbergs Kris och Utveckling. Sådärkul. Men det går nog ganska snabbt.

 Ganska intressant bok om man bortser från vissa grejer som känns helt ålderdomliga

/Helga, som nu ska stänga av radion och gå till tvättstugan...

Love is all - Turn the radio off

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback