första dagen på praktiken

pust och puh. nu är första dagen på sandvikens smärtrehab avklarad och jag är helt slut. har vallats hit och dit genom sjukhuskorridorerna hela dagen och träffat ca en miljon människor (nåja, åtminstone 20) som jag inte kommer ihåg namnen på.

dock verkar det vara en sådan riktigt bra praktikplats. alla har varit jättesnälla och jag har fått ett helta bra schema med amssa roliga saker att göra. ska tex få följa med när en patient ska ridträna. och så ska jag få göra ett eget vattengymnastiprogram att leda för smärtpatienterna.
okej.. i dagsläget känns vattengympaprogrammet iaf roligt. sen när jag väl sitter där och har hjärnsläpp på bra och smärtvänliga vattenövningar får jag väl se om denna entusiasm var befogad eller ej.

nu är jag trött som en.. hmm.. sjukgymnaststudent första praktikdagen. ska bege mig ner till min källare och ta en powernap. eller en dusch? eller varför inte en kombination? sova i duschen!

over and out.

/ia (now my brain is full)

låt: ramones - pet cemetary



Kommentarer
Postat av: H

Vad bra att du överlevt första praktikdagen, bara några ynka veckor kvar nu. Nu ska jag iväg på ett gympapass helt utan smärtvänliga övningar. Och inte är det i vatten heller. Pynk.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback