londonresa!

Fick ett spontanitetsryck igår och bokade londonresa! Kan ju inte låta bli när ryanair säljer ut biljetter till ett mycket billigt pris (en ynka krona för själva biljetten, sen lite skatter och avgifter och väskor och sånt..men billigt blev det!). Den 16 november åker vi ynkbloggare iväg, ska bli så sjukt kul! Vi ska bo på sunkigt hostel, shoppa och dricka öl. Nu gäller det bara att se till att ha lite pengar till dess också. Åh. Sjukt kul! Nu har man något att se fram emot...(okej, jag vet att jag var där i juli, men det räckte inte...nu har man hela fyra dagar på sig för sightseeing och annat skojigt).



/Helga som nu vill planera in en vårresa någon annanstans...

The Clash - London Calling

Kommentarer
Postat av: Anonym

yaaaaay! london SO calling! vi är så.. eh.. spontana. nu är mao årets sponatnitet avklarad och jag kan i framtiden planera allt med gott samvete.

2006-09-28 @ 17:58:58
Postat av: Clara

haha måste bara tillägga: Det är inte såå spontant att boka en resa om typ en och en halv månad.. ledsen att krossa illusioner. När vi åkte till Eilat bokade och bestämde vi oss på måndagskvällen och åkte onsdagmorgon.Men.. grattis ! vill också till London!

2006-09-29 @ 00:04:47
Postat av: Helga

Jaja, men själva bokningen var ju faktiskt spontan i alla fall! Sen att inte själva resan blir det är en annan sak..hmm..man kan ju inte ta för många spontanitetssteg på en gång. Och du är nog en aning spontanare än vad jag är också, grattis!

Postat av: Anonym

det är VISST spontant! sådeså :)

2006-09-29 @ 18:37:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback