nunne-höst!

detta börjar bli pinsamt. jag som inte brukar vara den som bangar färg har typ endast handlat svarta kläder denna höst. helt ynka. okej, det funkar till allt osv men hur kul är det på en skala? jag skrev ju för ett tag sedan att jag hade för lite baskläder i garderoben. nu har jag i princip för mycket istället.. folk kommer tro att jag är nunna (dock med ngt tajtare kläder än brukligt men det kanske gjorts en klosterreform?) eller möjligen en sotare.


ia the nunna. det enda som fattas är lite fromhet. å kanske ett uns religiös läggning.. men jag är iaf konfirmerad! att dricka nattvardsvin är iaf inget problem.

ia the sotare. med sorg dessutom..

dessa nunneutstyrslar har jag införskaffat denna hösten:

  • en styck svart kofta från gina tricot
  • en styck svart lång kofta i collegetyg från H&M
  • en styck svart knytkofta från H&M
  • en styck svart lång t-shirt med stora ärmar från lindex
  • en styck svartgrå stickad väst från indiska
inte nog med att jag blivit svartklädd. jag handlar dessutom tydligen endast på de stora kedjorna och är absolut o-unik på alla sätt och viss. uhuuu. men är man fattig student så är man. jag får balansera upp det hela med mina nyhandlade typ turkosa pumps från myrorna eller ngn av mina scarfar (mkt o-svarta hela bunten).


man kan tro att jag är inne i en major depression men så är icke fallet.

/ia, not very proud member of the black brigade

låt: rolling stones - paint it black

Kommentarer
Postat av: H

Men det ska ju visst vara depposvart i höst...nu har jag också inhandlat sotar/nunnekläder. Tur att det finns skor, väskor, scarfar och halsband.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback