alla psykiska skeenden har en mening?

Är precis hemkommen efter en psykodynamisk dag och en supergod lunchmacka på café 018. Just det här med freudianska felsägningar och att det gärna ska betyda något om jag skulle komma försent till terapin är inte riktigt något jag tror på (även om psykodynamiska perspektivet visst har en massa andra saker som jag håller med om och det i vissa fall kan vara helt logiskt...men okej, jag ÄR mer KBT, så är det bara). Vad skulle i så fall Ias väldigt frekventa msn-felskrivningar i stil med "Hoppas vi får kuk i helgen!" säga om henne? Kan det inte vara så att hon bara vill ha roligt? Troligen inte...


Jag kommer att få tillbaka 2000 på skatten! Mycket trevligt, var av någon anledning inställd på att jag skulle få betala en massa och det känns väldigt bra att så inte var fallet. Nu ska jag åka iväg och jobba några ynka timmar. Det ska bli trevligt, var väldigt länge sen jag var där. Jag borde jobba mer, min ekonomi skulle må väldigt bra av det. Fast frågan är väl om jag mår bra av det? Ofta tycker jag inte att det är värt det. Men de flesta gånger det finns en möjlighet till jobb så kan jag faktiskt inte heller, skolan tar ändå en del tid.


Tydligen är det "påsklov" nu, men jag har inte riktigt fattat att det är en sån helg på g. Påsk känns inte särskilt viktigt så jag tänker förtränga att folk äter påskmat (det är ändå rätt äckligt) och proppar i sig godis tills de blir illamående. Det är väl egentligen ganska skönt att slippa det. Ska i och för sig passa på att äta buffé med gratis dryck tills jag blir illamående på fredag kväll så det är väl jämförbart.


Helga

Josh Rouse - Feeling no pain
av någon anledning älskar jag att cykla till den här låten på högsta volym, sjuuukt bra.


Kommentarer
Postat av: kollega

undrar vad mitt undermedvetna försöker säga..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback