en hård helg för uppsalastudenter

Och så ska man snart ge sig iväg igen. Ännu en (mkt lugn) förfest och ännu en utgång, på v-dala igen (vi börjar bli en del av inredningen där). I kväll är det Kvalborgsgasksläpp med Laakso på scen. Egentligen går jag bara dit för konserten som säkert kommer börja alldeles för sent så man ändå inte kommer i säng i lagom tid för att orka gå upp klockan åtta i morgon bitti och bege sig iväg till champagnefrukosten. Fullspäckad helg med andra ord. De första åren fattade jag inte grejen med att börja festa innan valborg utan körde ett ambitiöst upplägg på självaste Sista april i stället. Jag vet inte vad som är bäst. De överdrivet partysugna körde igång redan i torsdags för en fem-dagar-på-rad-fest, för mig räcker det med tre dagar (åldern tar ut sin rätt). Jaja, det är väl trevligt att få leka lite festival då och då, finns ju bara en valborgshelg om året och då får man passa på.

Men gårdagen var mycket bra, som alltid på Velvet. Vi skulle ha vår förr så vanligt förekommande fyra-små-skutt-förfest. Kanske var det bristen på rödvin som gjorde att det inte funkade, kanske var det vår upprördhet över bland annat sjuksköterskors löner och Slitz som tog över. Sen blev vi i vanlig ordning senare än planerat och när vi dök upp på V-dala hade Darren Hayman nästan spelat klart. Mkt trist eftersom han var väldigt bra. Vi lyckades i alla fall credda honom lite efter konserten och även tjata om Peppermint taste och Hymn for the Alcohol, han var ganska trevlig (trots en vägran att spela dessa låtar) men sa någonting om att svenskar verkade dricka väldigt mycket och att alla på v-dala nog kommer ha huvudvärk i morgon (läs idag)...åtminstone tolkade vi det som ngt sånt, vi har lite svårt att förstå utrikiska även om han pratade sån riktigt tydlig brittiska. Sen dansade vi järnet i några timmar tills Vapnets "Kalla mig" spelades och vi blev utslängda på gatan och tog oss till Max där vi träffade på en ny groupie. Alltid lika trevligt.

Intryck från V-dalas toalett den 28 april runt 23-tiden:
"Sjungom studentens lyckliga dag"  från en toalett och spyljud från en annan...kändes såå 18-år-och-studentskiva. Man kanske borde ta och växa upp?

Jag vet inte vad jag ska ha på mig i kväll. Dagens i-landsproblem.

Helga

Manic Street Preachers och Nina Persson - Your love alone is not enough
de maniska gatupredikanterna i en duett med cardigans-nina..

Kommentarer
Postat av: kollega

hmm.. vi hade en mogen förfest. jag tror det var bristn på huvudvärksframkallande rödvin som ställde till det.

Postat av: ida

Hade så gärna följt med er men Edgar som är den skotträddaste jag vet gick förbi ngr barn som smällde smällare och blev helt förstörd. Så vill inte lämna honom. Nu verkar han ngt återställd (1h efter) men i början när vi kom hem , efter att jag burit honom lååångt) satt han bara i ett hörn med svansen mellan benen..

2007-04-29 @ 18:34:23
URL: http://www.villduvetavadjagvet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback