förfest, fest, efterfest..

Jag har precis kommit hem från en efterfest. Det känns lite pinsamt att kalla det efterfest när klockan inte ens är midnatt, men det kändes verkligen sådär lagom avslaget...festvärdinnan parkerad i sängen med sötaste hunden och några envisa gäster i form av typ jag och fem till som vägrade gå hem och satt och lyssnade på mysskiva med typ Morrissey och Jens Lekman. Vi satt och gäspade ikapp (och hade gjort det sen niosnåret ungefär), men det var trevligt ändå. När man börjar med seriös champagnefrukost klockan nio tycker jag faktiskt att man SKA få efterfesta vid tio på kvällen. Valborg i Uppsala helt enkelt. Tidigare år har jag minsann varit alive and kicking fram till 04 men i år verkar åldern ta ut sin rätt. Detta gällde uppenbarligen nästan alla i sällskapet också, förutom några tappra typer som vågade sig ut i nationslivsnatten.


Men..det har varit en mycket trevlig dag. Komplett med häng i Ekonomikumparken, olaga kissning i diverse buskage (jag har hittat en perfekt kissnödighetssjälvsfrände i Sofia - våra blåsor är mycket synkroniserade..och små..), köande till Göteborgs nation (i en eeeevighet), obligatorisk helgalen champagnegalopp med resultatet hårinpackning two-in-one (öl och champagne), hemfärd och pizza, grillfest utan grillning (förutom den halva kycklingkorv jag faktiskt fick i mig efter allt pizzaätande)...och..som sagt, efterfest vid 22-tiden.


Jag är nöjd, men trött.


Och, så klart, dagens uttryck: styv kuling. Kan användas i alla situationer och som svar på i princip vilken fråga som helst.


Nu lockar sängen extremt mycket (Åsa har visserligen äcklat ner den genom att lägga sin champagneindränkta kropp där men hon var snäll nog att lägga sig på överkastet och låta bli att kissa i sängen). Jag har en extremgosig katt i knät, vi ska sova sked.


God natt och trevlig valborg så här framåt morgonkvisten (ehm, jag är faktiskt snart 25, man kan inte begära att jag ska orka gå ut två dagar på rad och sen hålla mig i form ännu en heldag + kväll och natt).


Helga


Jens Lekman - The cold swedish winter
japp, det har varit iskallt idag, men på dagen var det helt okej när solen sken på oss i ekonomikumparken


Kommentarer
Postat av: clara

haha när du skrev det här var det ju inte ens maj!!!!

2007-05-01 @ 05:42:38
Postat av: Den söta hundens moster

Helga..jag håller med dig! När man uppnått vår ålder får man efterfesta innan tolvslaget och även gå hem innan kl 24. Tack för en trevlig men tidig kväll ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback