popcorn är inte godis

Nu har jag varit och tränat och tittat på veckans House-avsnitt. Jag var sjukt sugen på godis men i brist på sådana varor fick jag nöja mig med en stor skål med popcorn. Ganska otillfredsställande, det är ju inte direkt samma sak som choklaaaad.


För övrigt börjar jag tröttna på House. Upplägget är ju alltid detsamma. Och ungefär en gång i månaden visar han lite känslor och det börjar hända grejer, men sen återgår allt till det vanliga igen. Kvällens avsnitt var ett sånt där emotionellt där man fick se hans föräldrar, dessutom åkte han runt på sin häftiga motorcykel (ålderskris?). I övrigt var sjukdomsfallet som det alltid är, en miljard differentialdiagnoser och påbörjan av massa behandlingar som inte funkar, lite efterforskningar och folk som inte talar sanning och så visar det sig vara något skumt i miljön som gett upphov till någonting som i sin tur gett upphov till symtomen. Men man kan ju inte sluta titta ändå, jag tycker ju om honom trots alla elakheter och cynismer (eller kanske just tack vare dem). Dessutom är det nästan det enda jag ser på tv (förutom Six Feet Under då).


I kväll är jag ensam hemma. Jag tror att min sambo är ute på dåligheter, eller vad man nu kan kalla Snerkes utgångar på tisdagar för. Det är nog något jag snart borde testa igen, det står faktiskt också med på vår to-do-list. Men Snerikes är ändå bäst när det är Bryggan. Ljuva sommarkvällar..kom hit nu.

på väg till en bryggan-kväll i maj förra året (det var iskallt men vi envisades med att sitta ute)

Helga

Hello Saferide - The Quiz
"Would you freak out if I said I liked you?
Do you walk the line?
Is your IQ higher than your neighbour?s?
And is it very much higher than mine?

Have you slept with any people I work with?
Is there anyone you?d rather wish I?d be?
Do you still keep pictures of old girlfriends?
Are they prettier than me?"



Kommentarer
Postat av: kollega

jag fick minsann mitt godis jag.. tomas hade köpt hem supermycket. både godis, dammsugare, hallonmazariner och en stor 200 g chokladkaka. mmm.

Postat av: i

vad långhårig du vr ia..
i övermorgonsmäller det

2007-04-04 @ 20:01:36
URL: http://www.villduvetavadjagvet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback