pre-preklin och post-preklin..

preklin


före preklin..


efter preklin..

hälsningar ia och helga

(som undrar varför folk går på preklin om de inte klär ut sig. det är ju utklädningen som är själva poängen med preklin. annars kan man i princip lika gärna åka finlandskryssning..)


låt: primal scream - jailbird

Kommentarer
Postat av: lina

på tal om singelskap btw. "dom säger 'dom bästa är tagna, men dom ljuger, dom ljuger för vi finns ju kvar..." hihi. hade också 32 på prettolistan. hrm. sen att de flesta var barnböcker, det är en annan femma...;) ha så skoj på preklin och hoppas vi ses på velvet! kram

2007-04-12 @ 14:12:51
Postat av: Helga

Lina: Haha..vad sjukt, jag lyssnade på den raden i den låten för tio minuter sen när jag cyklade hem och tänkte "fan vad bra sagt, så ska jag alltid tänka".

2007-04-12 @ 14:43:09
Postat av: systerD

Vilka bra bilder! Den sista är rätt talande för bakfyllans ansikte. Hm.. vill inte jobba .. snyft.. VILL också gå på pre-klin! meh.. varför har ni inte frågat om jag vill med? BUHU! Är säkert världens roligaste tema.. nänä.. jag ska titta på djurprogram istället..

Postat av: ia och helga

ida: men du jobbade ju. förra gången så ville du inte pga jobb. ynk ynk. det blir väl inte mer preklinande för min del heller. en vecka kvar i frihet.

2007-04-13 @ 15:25:11
URL: http://ynka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback