jonas game på velvet!

i lördags var vi på velvet (ordningen är återställd. tidigare var vi i princip en del av inredningen där, men vi har tappat lite på slutet..) och tittade på en spattig jonas game som skuttade runt på scenen som en galning samtidigt som han viftade på mikrofonstativet..

innan myste vi med glögg och lussebullar hos spykolog-lina. mkt trevligt.. och jag fick ta tillbaka mitt påstående att man inte kan dricka så mycket glögg åt gången.. det kan man visst det!

image751
blogginnehavare glada efter all glögg..

image752
mössvisning. cecilia, helge och jag som ser aningens flintskallig ut.. men nu ska vi inte gå in på det. det är mössorna som är det viktiga. färgglad mössa is the new black!

image753
hyperaktiv stativsvingande jonas game (från bad cash quartet har jag fått informerat)

japp. thats all folks. nu ska jag sätta mig och beundra min nyinköpa ljusstake. den är fin.. kanske ska lyssna på lite julig musik också. jo. så får det nog allt bli!

låt: the knife - christmas reindeer
en knife:ig julsång.. lite variation till all time favourites "o helga natt" och "fairytale of new york" jag annars överdoserar varje jul.

Kommentarer
Postat av: kollega

Ett sånt riktigt gott inlägg! Jag är trött trött trött..ska laga kost och gå och lägga mig. ADHD-jonas var mkt underhållande att titta på..trots sitt läskiga stativstavsvingande..

2007-12-03 @ 20:54:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback