sista praktikdagen innan jul..

Av någon anledning var bloggande ett helt klart roligare alternativ än att leta efter artiklar om arbetsminnesträning. Det är sista praktikdagen innan jul och jag har nästan ingenting att göra. Eh, en lögn. Jag har en hög med vetenskapliga artiklar att plöja igenom inför min och Sofias kommande och troligen mycket storslagna föreläsning vi ska ha här efter jul (samt femtioelva utlåtanden att skriva lite på, men det får bli ett senare problem). Vi kommer att pipa "men, vi är ju bara små ynka psykologkandidater, vi vet ingenting" som svar på alla eventuella frågor vi kommer få från diverse kompetenta spykologer och annat löst folk vi bjudit in (som "löst folk" räknas till exempel sjuka gymnaster, arbetsterapeuter och överläkare..).

Hmm..arbetsminnesartiklar var det..funderar på att googla i stället för att söka i flashiga men komplicerade databaser, men det är troligen en usel idé. Om två timmar ska vi gå ut och äta...jag kan nog fördriva tiden ett tag till.

Japp, nu är det snart jul. Och aldrig får man sovmorgon. Om någon tvingar mig att gå upp före klockan åtta på julafton så protesterar jag. Jag är trött på att gå upp halv sju varenda dag, och inte blir det bättre till helgen heller för då ska jag jobba såhär in i det sista. Sen ska det packas och allt. Det känns mkt märkligt att kombinera påsar med inslagna julklappar med bikini i packningen. Men åh så skönt. Längtar sjukt mycket tills jag jobbar klart på söndag eftermiddag/kväll just nu. Skulle inte ha något emot att flytta fram tiden lite...något annat jag inte skulle ha något emot är ifall min säng skulle stå placerad här. Då skulle jag gå och låna en bra bok och krypa ner i den i några timmar. Jag älskar sängar, just nu upptar fantasier om sovmorgon större delen av min tid.

För övrigt så ska de skaffa en snygg tavla till kandidatrummet nu EFTER att vi slutar. Bittert. Det känns jobbigt att några andra ska ta över vårt rum. Snyft. Jag ska rista in mina initialer i skrivbordet för att lämna att märke efter mig.

Helga

Bright Eyes - If The Brakeman Turns My Way
hittade inte Britney Spears i min ipod på väg hit så det blev Bright Eyes i stället, MYCKET bättre faktiskt...även fast brittan egentligen är bättre som komma-igång-musik på morgonen så känns det ju skönt att jag ändå fortfarande har kvar en viss kvalitet på min musiksmak.

image773  image774
                                                                             bright eyes vs britney


Kommentarer
Postat av: apotekstant

Hejhej Helge!

Hoppas att du får en underbar jul och ett gottigt nytt år! Det hoppas jag förstås att Ia också ska få!

Tänkte bara säga att man visst det kan googla på ett mkt vetenskapligt sätt: http://scholar.google.se/ Men det visste du säkert redan.

Okidok, pusspuss!

2007-12-21 @ 12:51:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback