uppdaterad glasögonorm..

jag är blind som en mullvad på ett ungefär.. minus 3,75 har jag. bilateralt. förmodligen kommer jag knappt ha ledsyn kvar när jag är 40. men nu ska det inte handla om min brist på synskärpa. nej nej, det ska handla vad man kan göra för att rätta till eländet. alltså: glasögon!

blir mer och mer positivt inställd till glasögon ju äldre jag blir. i högstadiet vägrade jag använda de jag hade och måste i princip sitta längst fram för att se på tavlan. i gymnasiet fick jag kontaktlinser vilket fungerat utmärkt. fram tills på senare tid. nu känns det jobbigt med linser. man måste ju ta i och ur dem! och göra rent dem! stööön..
det orkar jag inte göra these days. det är ändå ingen annan än jag själv som bryr sig hur jag ser ut (tror jag iaf).
eftersom jag är så lat så är glasögonen nu min bästa vän. minst 3/5 arbetsdagar avverkas med brillor på näsan.

eftersom jag fortfarande är fåfång, iaf ibland,  så blir det ju viktigt att glasögonen är snygga. nu när jag faktiskt använder dem regelbundet.. de jag har nu är helt ok. men lite.. tråkiga. har ju haft dem i typ tre år så nu är det dags att börja se sig om efter ett nytt par. nu när jag faktiskt har en månadslön att betala dem för.

men vaaaad? jag vill ha ett par fina. lite coola kanske, men inte för coola så att jag skrämmer patienterna. och inte för dyra. fast ska man ha ett par lite coolare så får man väl vara beredd att hosta upp några tusen. yyyl.

image764  image765
helst inte sådana glasögon..

image766
dom här är coola. med risk för viss patientskrämsel..

åååh. en hel vetenskap..

ia

låt: maskinen - alla som inte dansar är våldtäktsmän
spelades i källaren på ÖG och ingen vågade icke-dansa..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback