att shoppa är nödvändigt

Nu har jag passat på att shoppa upp det sista som fanns kvar av studiemedlet. Att det ens fanns några pengar kvar beror på att man fick så mycket som drygt 10000 att leva på i slutet på januari. Jag har nu ganska så exakt 700 kronor kvar på kontot, till terapi och kattmat (av någon anledning köper jag alltid kattmat för mina sista pengar).

Men det är så tillfredsställande att spendera pengar på fina saker. Invigde nya monki-butiken som såklart var jättesöt och full av billiga och bra grejer. Det blev en snygg t-shirt med vargaktigt tryck, Ia påstod att den var "ohelgig", vilket kanske mest betydde att hon inte tyckte att den var "tillräckligt" ljuv. Men, jag gillar faktiskt inte alls särskilt mycket ljuva saker. Sen hittade jag ett sött randigt linne, planerna på att använda det som klänning övergavs dock rätt snabbt då jag insåg att det var en aning för kort för sådana syften. Men det kanske mest beror av grad av berusning eller huruvida man låter bli att böja sig framåt. För att fullt ut tillfredsställa alla shoppingbehov inhandlades också ett rött diadem och ett par örhängen som såg ut som en klase vindruvor. Jag antar att intresseklubben antecknat länge nog nu och att intressesmurfarna hoppat så de fått ont i vaderna.

Efter inhandlandet av nödvändigheter tyckte vi att vi var värda både hamburgare och öl på
V-dalas trevliga pub. Först envisades de med att spela depposkiva nummer ett och jag funderade på att gå hem alternativt be danska tjejen i baren att sätta på något muntrare, men som om de läste mina tankar byttes musiken snabbt ut mot något mkt jazzigt och totalt okänslosamt. Sen tog vi ett filosofiskt glas rödvin för att simulera fyra-små-skutt-känsla (jag tycker man SKA få ha varan-tv-referenser i sina blogginlägg) och diskuterade bland annat god musiksmak och våra pappors skjortor.

För övrigt måste jag bara återigen påpeka hur coola jag tycker att Utterungarna är. De är typ mina idoler. De är dubbelt så coola som oss (minst) och hälften så gamla.

Helga

The Animal Five - We're going to die
rolig och klockren översättning av säkert-låten..."I breathe like a pervo in the presens of you", lyssna här

Kommentarer
Postat av: Crazypill

Gillar namnet på din blogg =)

Postat av: Anonym

Ja, vad hände egentligen med det där studiemedlet? ;) Min plånbok ser likadan ut för tillfället...

2007-02-21 @ 22:43:01
URL: http://skaninginorrland.blogg.se
Postat av: E

Håller med Crazypill, namnet på bloggen gillas! :)

2007-02-21 @ 23:14:17
URL: http://delikatviskning.blogg.se
Postat av: Anonym

mäh.. jag stödde (stavning?) ditt tröjköp helhjärtat ju! det jag menade var att du hållit ditt användande av t-shirts med trycka relativt hemligt.. men så kom alls vårt lilla monki. tjoho!

2007-02-22 @ 23:09:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback