berätta mer...

Några av de större saker som kan gå fel vid examinationen i morgon (utöver de saker som troligen kommer att gå fel alltså):

  • Jag glömmer bort att sätta på kameran
  • Jag säger "vi ska ha ett utredningssamlag" i stället för "utredningssamtal". skyller i så fall allt på bloggkollega Ia som redan för mer än ett år sen envisades med att göra om "samtalsträning" till "samlagsträning"....typiskt sjukgymnaster att alltid omvända saker till något fysiskt..
  • Får hjärnsläpp om klienten sitter och ser deppig ut utan att prata och antingen spelar jättehurtig och överentusiastisk eller blir så nere själv att jag inte kommer på något alls att säga utan sitter av resterande tjugo minuter nervöst stirrande på klienten.
  • Glömmer bort att ha klocka med mig och ta tid så jag återigen får förlita mig på min urusla tidsuppfattning (som dock verkar vara mindre usel än jag trott tidigare, positivt!)
  • Papegojspeglar oavbrutet utan att komma på en enda fråga, annat än den frågade tonen i "du känner dig nedstämd just
    nu och din mamma förstår dig inte och du får ångestattacker hela tiden?". 
  • Pratar i trettio minuter om vad klientens moster arbetar med eller om relationen till klientens nu avlidna hamster.
  • Missar att fråga om något extremt väsentligt som gör att jag får helt fel uppfattning och typ tror att klienten är en snäll och skötsam kemistudent när hon i själva verket knarkat hårt i hela sitt liv och endast läser kemi för att ha chans att framställa egna superdroger som bland annat gör att hon får panikångest.

Hjälp. Det kanske är nu man ska ta och bli nervös också. Men det är ju bara på låtsas. Än så länge. Ingen kommer ta livet av sig för att jag glömmer spegla känslan i det personen säger eller helt missar den avslutande sammanfattningen.


Helga


Morrissey - Dear god please help me

"The he motions to me
with his hand on my knee
dear God did this kind of thing
happen to you?"  -
och alla undrar, är han homo, hetero, bi eller asexuell?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback