dagen efterblogg femtioelva eller nåt..

Söndagmorgon. Tänkte jag skriva tills jag insåg att klockan är typ tre. Har precis lekt snäll slav och följt bloggkollega Iiiiiia (obs! inte L) till Hudiksvallståg, var till och med så extremt vänlig så jag lät hennes packning åka cykel. Nu lyssnar jag på The Queen is dead och funderar på om jag borde duscha..snart..kanske..eventuellt..inte.


Några väl valda ord om gårdagen då: först mycket trevlig schlagerförfest i Sofias lägenhet som växer starka avundskänslor i alla fall hos mig (åhh trägolv, åhh kakelugn..). Schlagern sög, men allt ätbart var underbart (semlor, chokladbollar, kexchoklad, naturgodis, salta pinnar, vindruvor..). Sen begav vi oss i lagom tid till Norrlands och tappade endast en person på vägen. Väl på Norrlands verkade det så riktigt lämpligt med slippery nipples och billig öl. Mingel, bandtittande (de var inte alls så dåliga som jag trott..positivt..tror jag), snustiggande och det sedvanliga borttappandet av folk (Norrlands ÄR stort). Jag satte minimirekord genom att bara äta en pirog medan Ia valda att tangera rekordet fyra piroger (lovar att Norrlands pirogansvariga kommer läsa detta och porta henne från framtida gasksläpp nu....ungefär lika smart som att blogga om affischstölder så att Pang Musik upptäcker det). Sofia försökte tvinga alla att dricka tequila med henne, men det var ingen som nappade på erbjudandet. Vi träffade även minst en excentrisk ålänning som hotade med att stämma oss om vi la ut några bilder på dem på bloggen. Kvällen avslutades med att Ia fick ett jurist-fem-i-fyra-ragg som hon anklagade för att ha gått på Sigtuna (en sån riktigt god skola!). Haha. Sen halkade vi hem och somnade.

Vi hade världens största funflask som färdkost på väg till Norrlands, vi hade till och med hunnit dricka upp hela om inte statistiker-Josefin plötsligt inbillat sig att det var en lång kö vi borde ställa oss i (denna "kö" visade sig bestå av högst två personer)


Josefin och Cecilia diskuterar säkerligen något djupt som vi bloggare är för odjupa för att förstå..

Obligatorisk toalettbild, antagligen den hundrade i ordningen eller så..

Sofia med förkärlek för tequila och pirogsnattaren Ia


Idag har vi hunnit med att diskutera Strindberg (nu är detta uppkollat: ”Han kom som ett yrväder en aprilafton och hade ett Höganäskrus i en svångrem om halsen...”) stödja Shimas överlevnad (troligen deras trognaste kunder). Dock fick jag ingen lök på min kebabpizza vilket gjorde mig lite upprörd. Tycker att de borde ha lärt sig vid det här laget att det bara är den ena som ska vara utan lök. I kväll ska jag på dejt med min juristvän. Funderar på att dricka cola. Det verkar vara en sån riktigt god idé.


Helga


The Smiths - Some girls are bigger than others
some girls mothers are bigger than other girls mothers


Kommentarer
Postat av: ia

räknas det som raggi även om man inte gör ngt annat än att anklaga personen i fråga för olaga siegtunagående?

Postat av: Helga

Jadå, han raggade nämligen upp dig = du är hans raggi...han är egentligen inte ditt raggi men det var enklast att skriva så.

2007-02-04 @ 21:04:00
Postat av: ida

jag vill ha nattamat! jag missade ju pirogerna sist..snyft å buhu...

2007-02-05 @ 16:06:01
URL: http://www.villduvetavadjagvet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback