fullspäckad dag för en lat student..

Oftast är jag väldigt lat. Ibland har jag bara en sak inplanerad på en dag och tycker att det är nog mycket. Jag tänker på folk som jobbar heltid och undrar hur de orkar med sina liv. Särskilt de som har familj. Suck. Livet som student är egentligen ett lyxliv..


Inte för att det är det minsta synd om mig, men...kursen vi läser nu tar lite mer tid än tidigare kurser har gjort (och dessutom jobbar jag ibland..dock väldigt sällan) och plötsligt upptäcker jag att jag inte hinner med alla basgrejer som jag annars brukar ha massa tid över för (tvättar först när det inte finns några rena underkläder kvar och jag inte orkar köpa nytt). Denna tisdag har innehållit mycket och sett ut såhär:


9.45 Klipptid. Första besöket på länge på Hår och häpna (borde utlysas en tävling om töntigaste/fyndigaste frisörnamnet) för lite trevlig förändring och adjö till kluvna hårtoppar. Därefter diverse viktiga och halvviktiga ärenden på stan och i skolan 
13.15 seminarium om tester som mäter maximal prestation (och applåder i mängder, både FÖRE och EFTER varje grupp redovisat sina tester)
16.30 styrkemedelpass (passet med roligaste musiken..eller kanske, minst tråkig). Sen speedcykling hem, snabbmatlagning och knappt tid till att äta..
18.40 terapi (blablablabla, och så vidare). Därefter iskall promenad några varv runt ett hus (typ).
21.00 veckans mkt spännande avsnitt av House (dejtavsnitt!)

Morgondagen innebär ungefär lika mycket. Jag längtar efter en slapp dag då jag inte behöver gå utanför dörren, fast man får lite mer struktur på tillvaron på det här sättet. Jag slipper i alla fall än så länge hålla viktiga föredrag för människor som lyssnar på en som bloggkollega Ia. Men det kommer gå så riktigt bra, hon är ju en eminent sjuk gymnast (som aldrig sär skriver).

Nu ska jag stänga av min kära vän datorn och fortsätta läsa Linn Ullmans Innan du somnar. Är lite mer tillfredsställd idag för jag unnade mig godis till House. Är även lätt illamående eftersom jag har någon störning som innebär att jag inte kan köpa lagom mycket godis och inte sluta äta innan jag börjar mår illa.

God natt
/Helga

Belle and Sebastian - Get me away from here, I'm dying..


Kommentarer
Postat av: Anonym

promenader runt hus kan vara väldigt bra ibland. skall icke underskattas.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback