nostalgi, solarium och housesäsongsavslutning

Jag pratar med min gamla bästis om gemensam humor och hur olika våra liv är. Vi har känt varandra i en massa år..typ sjutton, arton. Nummer tre i vårt gamla minigäng ska få barn i sommar. Jag känner mig ganska omogen i jämförelse faktiskt, med mitt oansvariga studentliv där jag inte behöver bry mig om någon annan än mig själv. Det är ändå väldigt sorgligt att man växer ifrån varandra. Idag när jag jag satt och sammanfattade lite rolig spykologilitteratur så orkade jag inte skriva problem utan skrev prob. Och så kom jag på att "probb" var ungefär det roligaste ordet som fanns när jag gick på högstadiet. Vi hade liksom ett eget språk. Jag har i och för sig ett internt språk nu också, särskilt om man tänker på alla sjuka kodnamn som jag och bloggkollega (som lider av en störning som innebär att hon måste döpa om allt och alla) har på folk vi känner (främst killar av någon anledning).


Idag har jag solariesolat. Egentligen tycker jag att det är lite läskigt. Men om man bara gör det nån gång ibland så gör det väl inte så mycket. Dessutom är det väl betydligt värre att ligga och bränna upp sig helt som jag gjorde på Öland i somras än att finsola utan att bränna sig i solarium några gånger om året. Dock var det något fel på fläktarna och asvarmt. Hmm. Intressesmurfar?


Vet inte vad jag hade tänkt skriva egentligen. Ska titta på House, tydligen säsongsavslutning, och äta naturgodis. Vi hade fått en rolig och elak kommentar i vår blogg idag. Den var i och för sig ganska befogad. Vi är rätt omogna och kanske inte alltid så himla roliga. Undrar om kommentaren var särskriven med flit för att göra oss upprörda? Jag hoppas nästan det...

Helga

Rogue  Wave - All you need is love (Beatles cover)


Kommentarer
Postat av: Jenny

Jag tycker inte du är omogen. Du pluggar ju till någonting som du brinner för. Som du vill arbeta med i framtiden. Hjälpa andra människor tycker inte jag e så omoget faktiskt! Jo, jag ska bli testad av min andra psykologkompis! Någonting om traumatiska händelser. (låter allvarligt!)Har du oxå gjort nåt sånt test? Kramis!

2007-02-28 @ 08:11:21
Postat av: Helga

Vi håller på med test nu, fast inget med traumatiska händelser än. Nu håller jag på att lära mig ett vanligt barntest, typ intelligenstest. Nä, jag är inte omogen på det sättet. Men på vissa andra sätt kanske, dock är det inget dåligt med det tror jag.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback