nya morgonaktiviteter?

Den senaste veckan har vi inte fått DN på morgonen. Egentligen är det inte särskilt konstigt alls. Vi prenumererar nämligen inte på någon tidning. Jag gjorde det för mer än ett år sen, men efter att den halvårsprenumerationen gått ut har vi bara fortsatt få tidningen ändå. Mycket praktiskt. Jag har faktiskt till och med sagt till om att vi inte ska ha den eftersom jag var rädd att de skulle kräva mig på pengar, men det hjälpte inte det heller. Kanske hade vi en hemlig stalker i tidningsbudet som var snäll och alltid gav oss en av de överblivna tidningarna? I så fall har den stalkern slutat jobba. Eller så har de bara insett, mer än ett halvår för sent, att vi faktiskt inte förtjänar någon morgontidning. Nu har typ hela min morgonprocedur förstörts, det är ju meningen att jag ska äta frukost och läsa tidningen samtidigt. Läsa kanske är fel ord, men bläddra i alla fall. När tidningen är färdigbläddrad är frukosten slut, så är det. Men nu försöker jag hitta alternativa aktiviteter och kolla Nyhetsmorgon i stället. Troligen är det bättre för min allmänbildning eftersom de viktigaste grejerna upprepas och jag kan inte bara hoppa över allt sånt och koncentrera mig på typ Rocky, skivrescensionerna eller På Stan-bilagan. Men det är inte lika kul. Jag vill gratisprenumerera på DN igen. Ge mig min morgonprocedur tillbaka!

Idag har vi haft seminarium med demonstrationer av barntester. Väldigt givande och intressant faktiskt. Den här kursen är bra. Man lär sig faktiskt saker. Det kanske låter som om jag aldrig gjort det tidigare, men nu är det mer praktiskt och inte bara teorier hit och dit som man inte vet hur man ska tillämpa. Fast att vi ska klara av praktik nästa termin känns ändå otroligt skrämmande. Alltså, jag kan ju ingenting, hur ska jag kunna göra någonting utan att någon säger åt mig exakt vad jag ska göra? Fast det får väl bli ett senare problem..


Har tvättat idag, otroligt välbehövligt. Och nu bakar jag bröd. Det känns väldigt husligt och vuxenpoängigt att skriva att man bakar bröd, men jag tycker att det behövs lite motvikter till helgens partyinlägg också. Dessutom är det billigt med egengjort bröd. Då kan jag lägga mina pengar på annat mycket nödvändigare.


Den här veckan känns fullspäckad. Känns redan som om det borde vara onsdag. Men allt är ju bara så bra så det gör ingenting. Har faktiskt ingenting att bitterblogga om för tillfället (hmm, bortsett från DN då...alltid ska man hitta nåt!).

Helga

Math and Physics Club - Darling, Please come home
hittade detta band på braiga musikbloggen
WE SAY DISCO, de beskrevs som en blandning mellan Belle and Sebastian och David and the citizens..japp, bra är dem i alla fall!


Kommentarer
Postat av: Ida

Jag förstår precis vad du menar! Fast min DN är morgonpasset i P3.. vet precis hur mkt kl är när vissa saker tas upp i pgr å då vet man,..jaha.. nu har det varit halv 7 nyheter, slut på frukosten, nu har dehaft okulta hörnan (fast den finns inte mer...) nu är det dags för tandborstning.

Du kanske ska prova det förresten... P3 alltså.

Postat av: Helga

Ja, jag har alltid p3 på klockradion så när jag har sovmorgon ligger jag alltid o drar mig till det. Men jag ska nog börja köra det som frukosttillbehör nu också, braa idé! Roligare än nyhetsmorgon!

2007-02-06 @ 22:24:28
Postat av: Treno

..Rather helpful information you have here. Grazie! http://www.trenitalia.275mb.com

2007-03-07 @ 17:31:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback