sanningen om poledancingen

Som svar på bloggkollega Ias utlämnande information om mig här i bloggen vill jag bara klargöra en del saker. Poledancingen skedde på en öländsk strand och jag var iklädd en relativt täckande bikini. Stranden var även folktom. Trodde vi. Därför sprang vi runt och larvade oss med kameran och fotade bland annat tjusigt baywatch-slowmotion-spring. Efter x antal sjukt roliga bilder (enligt vår ynka humor) dyker en figur upp och frågar oss varför vi tar kort. Människan och hans vän har legat gömda bakom en sanddyn hela tiden och fnissat ihjäl sig åt våran ytterst töntiga uppvisning. Vi funderade på att dö. Men det slutade i stället med en vild omgång minigolf.

                                          
här är den omtalade stången. personen på bilden är inte jag, men bilden blev ganska tuff


Nu har jag kommit hem från en liten stadstur. På väg ner lyssnade jag på koka-kola veins och fantiserade om..coca cola (surprise). Känner ett visst behov av denna dryck just idag av vissa anledningar. Gårdagens Värmlandsutgång är till exempel en sådan anledning.


Ska nu äta lite mat och snart göra mig i ordning för ännu ett kalas. Denna gång födelsedagsfest hos Ida och sen förhoppningsvis Norrlands (beroende på om alla är kårlegsinnehavare). Just nu funderar jag på vad för slags utlämnande info om Ia jag ska kunna kontra med, men är för trög för att kunna tänka klart. Det kommer nog något så småningom.


Helga


Pulp - Underwear                                                                              
"how the hell did I get here? semi naked in somebody elses room.."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback