bj-party i snöstorm

Är egentligen för seg för att skriva ett riktigt inlägg men här kommer i alla fall utlovade bilder. Och några ord då. Först Cecilias och Linus korridor med vin, fruktsallad och minttudrinkar. Sen för sen utgång, en timmes köande till BJ (pynk, inte mitt favoritställe här på jorden) i snöstorm (det såg precis ut som om jag nyss kommit ur duschen när vi till slut kom in). Därefter försök till att dansa sig varm tills klockan blev tre och traditionsenlig nattamat på Max. Och idag har jag haft huvudvärk och mensvärk from hell, ätit shimapizza och kollat varan-tv (traditionen återupprättad!) tillsammans med bästa bloggkollegan Ia.

Bildkavalkad:

    
tre spykologer, cecilia med vinflaska i beredskap och kindpuss på jessica (viktigt tillägg: observera byxan som hänger till höger ovanför cecilia på bild två, den hänger där för att cecilia spillde granatäpple och sen var tvungen att hälla stora mängder kokande vatten på den..helt normalt beteende med andra ord)

  
killar är bättre än tjejer på fotboll

   
väl inne på bj envisades cecilia med att springa in i köket och gömma sig bakom en dörr, natten avslutades traditionsenligt på Max med bland annat green&garlic-dip

/något trött Helga..

Lily Allen - Alfie
söt låt om en irriterande lillebror

Kommentarer
Postat av: ia

en sådan riktigt god bildkavalkad!

Postat av: Jenny

Tack så mycket för bilderna! Trevlig helg! Puss puss (Alltid när jag skriver puss puss så blir det puss piss. Konstigt)

2007-01-13 @ 17:42:29
Postat av: cecilia

en rättelse: kom ihåg att det kallas cecilias korridor (där linus också råkar bo). ff lite knäckt av den där kö-killen, men men, alla kan ju inte tycka om ens röstläge.. såg att kiss-byxan fick va med på ett hörn också. inte illa!

2007-01-13 @ 17:50:46
Postat av: Helga

förlåt Cecilia, det är klart att det är din korridor! Haha, ja, kissbyxan borde även kommenterats i inlägget.

2007-01-13 @ 22:18:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback