där blir det bestämt nej

Det blir ett bestämt nej till att träna i kväll. Råkade halvsomna på sängen (eh, råkade är nog fel ord kom jag på..jag ställde klockan på fem och gick och la mig..) och kände mig helt seg när jag vaknade. Sen har jag gjort linsgryta (studentens bästa vän) och ätit den framför Förkväll. Hmm. Jag har en ambivalent inställning till det programmet, ena stunden tycker jag att det är skittöntigt och andra stunden helt roligt. De är så sjukt fnissiga. Särskilt Carolina Gynning och Carina Berg. I alla fall var Gynnings kattsvamphistoria rätt komisk om den nu stämde. Det lät nästan som något som jag skulle kunna göra (alltså, ta med sig skabbig utomlandskatt in på toaletten och ha den i knät när man kissar).

Jag ska i alla fall ta en kylig promenad till tvättstugan med min stora mängd tvätt och sen ska jag plöja igenom några validitets-sidor till innan jag får tv-titta/datanörda/sova.

Har äntligen lyckats nedladda "Vad önskar du dig för nånting i julklapp?" med Stockholm Norra. Värsta mysiga proggiga låten som jag kan hela texten till utantill. Vi brukade ha den på våra sommarband under Gotlandssemestrarna när jag var liten. Rimmen är så klockrena och förutsägbara att den är ungefär lika lättinlärd som en dansbandslåt, men betydligt bättre ("Några russin och en nöt/socker på din gröt", "om när bonden bärgar höt/om strumporna i blöt, "om när träden står i blom/och en tryggad ålderdom",)

Nu har jag klappat marsvinet. Jag fick till och med hålla det. Hon var typ sötast i världen. Varför har jag aldrig haft ett marsvin? Nästan alla andra vanliga sällskapsdjurarter har jag ju hunnit, åtminstone hamster, kanin, råtta, fågel, fisk, hund, katt...(den sistnämnda i form av den elakare av mina katter har gett mig fina rivsår på höger hand idag, han ville umgås på ett sätt som inte jag tyckte var okej...det gick ut på att på köksbänken och slå efter mig när jag lagade mat).


Nej, mot tvättstugan.


Helga


Hefner - Hold me closer
denna låt är ovanligt normal för att vara han, annars brukar de heta sånt som "The hymn for the alcohol" eller "Peppermint taste"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback