efter BJ väldigt sent i natten..

nu är jag hemma från BJ. och pigg som en spigg är jag med.. gick och nynnade på "seven nation army" ganska högt när jag kom innanför dörren och risken är ganska överhängande att jag väckte både bror och brors flickvän som sov alldeles brevid hallen. men vad göra om klockan är tio i tre och man är i farten? lite white stripes-nynn är nästan ett måste. dessutom var det den enda bra låten som spelades på BJ.

sprang på koftan en sväng på BJ. koftan är ett kodnamn (vi objektifierar folk ibland och hittar på passande namn). han har mina hörhängen. dom är gisslan där faktiskt. men han försvann när jag skulle gå (han fanns faktiskt inte kvar för han var borta) så mina hörhängen är fortfarande i fel bostad. buhu.

innan BJ var vi på fest. jag började gnälla om att vi borde bege oss iväg vid halv elvatiden (om inte tidigare, jag är alltid den som stressar på folk så vi kommer iväg. där uppvisar jag ett typ A-beteende minsann). klockan halv tolv hoppade vi i en taxi. kvart i tolv var vi utanför BJ. ett var vi inne på BJ efter att ha tillbringat lite quality time i BJs förtjusande kö. då hade mina fötter tappat känseln. jag trodde faktiskt ett tag att jag inte hade några fötter, det var lite jobbigt. alla skor handlade i onödan.. för att återfå normal kroppstemperatur skuttade vi omkring på dansgolvet och jag återfick mina fötter. hade faktiskt saknat dom lite.. trots att dom drar 40 i skostorlek.

tror jag skämde ut mig lite på förfesten när jag envisades med att sjukdomen MS mest drabbade CNS. blev nog aningens puckoförklarad av tjejen på festen som forskade om MS dagarna i ända.. tycker faktiskt inte jag förtjänade det helt. jaja. så kan det gå.. men nu är det över! och jag kommer förmodligen inte springa på henne ngt mer..

hittade min och martinis gemensamma nämnare igen. jag fnissade inte omoget åt honom denna gången.. hoppas han uppskattade denna uppoffring. vissa personer ser man liksom i cykler. först två gånger samma vecka och sedan inte på flera månader.. jag tror jag överlever även under lågsäsong faktiskt.

nu borde jag sova. klockan är typ 03.32. men jag är fortfarande pigg. hm. vad göra?
steg 1 kan ju vara att gå och borsta tänderna. kanske rent av borde ta bort le smink? blä. jobbigt.

ia

låt: imogen heap - holding out for a hero
jag förknippar denna låt med the fairy godmother i shrek II. den blir lite annorlunda i imogens version..

Kommentarer
Postat av: H

Hihi, det börjar bli tradition för dig att blogga när du kommit hem från krogi. Tycker det är kul att dina gamla raggi då får en större plats i bloggen. Jag har fixat vår aftonbladet-blogg nu så vi får börja dubbelpublicera, men i kväll blir det bildfixning. Eh, jag lyssnade precis på Imogens hero-version när jag läste ditt inlägg. Weird. Är det Guess I'm Floating's förtjänst igen?

2007-01-20 @ 10:43:27
Postat av: ia

jag tycker man SKA få skriva om tex gamla ragg. bara man avkodar dem ordentligt så ingen utomstående kan lista ut vem det är. och ja, det är "i guess i'm floatings" fötjänst :)

Postat av: Maja

Nämen Ia, har vi båda varit på BJ igen utan att springa på varandra?! Ytterst konstigt. Hehe.

2007-01-20 @ 18:03:41
URL: http://bajamaja.blogg.se
Postat av: ia

maja: haha. ja. BJ is the place!

2007-01-21 @ 17:52:54
URL: http://ynka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback