en vild omgång velvet!

nu har vi avverkat årets första v-dalavelvet! så riktigt kul!
snyft, vi hade saknat vår favoritklubb över det lååååånga juluppehållet (okej, typ en ynka månad, men det kändes längre..)

det började med sangria och rödvin hos helga. samt en fotosession. vi skulle ha en bild till vår uppsalablogg och bara för att vi verkligen behövde en bild så gick det givetvis inte alls att få till en där båda såg normala ut. ida var fotograf, en tålmodig sådan, och dirigerade hur vi skulle stå (börjar får förståelse för stackarna som är med i top model, vi har nog bestämt ingen karriär där iaf. vi klarar tydligen inte ens att stå rakt upp och ner och se normala ut).
men.. nu är det över!

sedan begav vi oss ut i snövädret och försökte lokalisera vår beställda taxi. den stod på helt fel ställe och vi fick dela upp oss för att kunna avsöka så stort område som möjligt. men helga fick iaf taxichauffören att stänga av taxametern lite tidigare så det blev inte så ynka in the end..

väl på velvet lyssnade vi på the consequences, de började dock spela i smyg så vi missade en eller  annan låt. så lömskt av dem.. men det vi hörde var bra. vi lyckades dessutom för första gången i världshistorien få till en icke-ynka konsertbild. även detta var helgas förtjänst. hon riskerade sitt liv genom att slinka fram till scenen och fota. några indierumpor kollade argt på henne men det var det värt!


här är dom. en smula nördiga men very bra!

reste av kvällen tillbringades på dansgolvet .vi hoppade runt där i två timmar och vägrade gå därifrån. vi blev ganska deprimerade när dom tände lyset och schasade ut oss, men vi hann iaf gå och credda DJ:n innan. han blev glad. tror vi.

några av de så riktigt goda låtarna som spelades var: dirty pretty things - bang bang you're dead, the coral - dreaming of you, primal scream - country girl och almedal - hur hamnade jag här.


såhär lyckliga blev vi när "dreaming of you" spelades (som sagt: vi ska INTE söka till top model).


vi hittade även några sjuka sköterskevänner på dansgolvet. ränder är uppenbarligen inne i ackis korridorer och, alltid, på velvet.


obligatorisk toalettbild. fast på denna är ia utbytt mot ida.. nåja, det är bara ett "d" som skiljer.


här poserar vi mer eller mindre fint i v-dalas trappa. den är  faktiskt arkitektritad av alvar alto. eller v-dala nationshus är det iaf. vi vet inte om han var personligt inblandad i trapputseendet..


det snöade fortfarande när vi kom ut. vi satte genast igång med ett moget snöbollskrig. sen halkade vi hemöver..

det var vår velvet-kväll det. nästa velvet ska tydligen bli typ 10 februari och vår kära DJ sa att han skulle spela då med! wohoo!

ia och helga

låt: moneybrother - dom vet ingenting om oss
enda nackdelen med kvällen var att denna låt inte spelades. ynk.

Kommentarer
Postat av: Frida

Vilket fint snö-kort på er...ser mysigt ut! hoppas allt är bra i muppsala =) kram

2007-01-25 @ 18:30:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback