godaste partydricksakerna there is..

jag är en uppsalastudent. är man det finns det många tillfällen till fest. fest är trevligt. och vill man festa till det lite extra när det är fest är det inte så dumt med lite alkoholhaltiga saker.. och ska man dricka ska det helst vara gott. annars känner men sig som en liten ynka sextonåring som har nallat ur föräldrarnas barskåp och fyllt på vatten i vodkaflaskan.


godaste ölen! staropramen dark och newcastle brown ale. öl ska helst vara mörk. nackdelen är att den är very much dyrare.. det finns alltid en hake..


sambucca + baileys = sambucca-baileys also known as slippery nipple. en sådan riktigt god shotvariant!


minttu. åker man finlandsfärja är detta ett måste! sen kan man blanda den med mjölk och oboy.. eller kanske som fellow bloggare: med tranbärsjuice. en ynka blogg lämnar dock inga garantier på det sistnämnda.

ååååh. nu blev jag partysugen. vi ska kanske ut med dom sjuka sköterskorna på värmlands i morgon efter deras geriatriktenta. OM dom nu ska ut.. man vet aldrig med syrror. de har visat dålig partyfrekvens lately..

nu ska jag snyta mig en stund. det är ju alltid roligt.

ia

låt: bloc party - the prayer
deras nya singel. inte lika bra som de från förra skivan, but still..



Kommentarer
Postat av: Helga

Minttu och tranbärsjuice känns väldigt bra och urinvägsinfektionsförebyggande tycker jag! Har för mig att det inte var så hemskt äckligt heller, bara lite..

2007-01-11 @ 17:49:40
Postat av: ia

hälsan går före allt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback