mår inte alls som jag förtjänar..

Jag är så besviken. Denna dag skulle jag vakna efter minst nio timmars sömn i min sköna säng och må oförskämt bra. I stället vaknar jag då och då under morgonen och mår sämre och sämre för varje gång. Första gången jag vaknar har jag lite huvudvärk som jag inte anser att jag kan skylla på de två ynka ölen jag drack igår. Andra gången har jag mycket huvudvärk och magkatarrkänsla. Tredje gången är jag så yr att jag typ går vilse till toaletten och väl där inser att jag inte har några roliga piller hemma. Ynk! Jag som skulle storhandla, storstäda, storkoka (eh, storkok lasagne) och var allmänt duktig idag för att förtjäna en vild omgång fest i kväll på ännu en rockig klubb.


Men nu ska jag inte tycka synd om mig själv. Det finns folk som har det värre. Och om jag tar en promenad till Heidenstams torg kan jag bunkra upp med losec och alvedon och sen kanske jag till och med orkar städa. Dessutom är det många timmar kvar till kvällens förfest och jag mår säkert bra av lite sangria (eh, magkatarr brukar ju må så jättebra av alkohol).


Om mamma läser det här kommer hon säga att jag är stressad. Det är jag visst alltid utan att veta om det. Jag brukar oftast få magkatarr när jag känner mig som minst stressad. Hmm (men då säger hon att "det är bara för att du varit så stressad innan och så kommer det när du slappnar av"). Egentligen har jag nog inte känt mig särskilt stressad (i alla fall vad gäller skolarbete) på flera år. Jaja. Ska äta avokado och dricka cola. Snart är det över.


Några väl valda rader om gårdagen: lite för hård rock, två band med roliga namn (Tysta Skriken och Upptagna Sjuksköterskorna, typ..), roligaste reggae-dansstilen på nedre dansgolvet, mycket folk som alltid på ÖG..

Ska försöka få i mig nån slags frukost nu.

Helga


Martha Wainwright - Bloody mother fucking asshole
martha är mycket bra och denna låt är helt underbar..


Kommentarer
Postat av: Mamma

Kram och puss. I love You/ ma

2007-01-27 @ 14:13:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback