oheliga hårfärgningsregler

Nu har jag tonat mitt hår. Det var meningen att det skulle bli lite rödare bara. Jag kan visserligen inte se resultatet än eftersom håret inte torkat, men det ser oroväckande mörkt ut. Inget fel mer mörkt hår, men det är lätt att fastna i toningsträsket så som jag gjorde förra hösten/vintern. Varje gång det började se trist ut tonade jag det igen och det blev mörkare och mörkare för varje gång, det slutade med att jag plötsligt var nästintill svarthårig. Jag vet att jag borde färga håret hos min frisör för att få det att se ut som jag vill, men jag är fattig, okej. Varje gång jag färgar håret funderar jag på om det verkligen är någon som följer alla hårfärgningsregler som finns. Som till exempel att alltid göra något slags allergitest som tar skitlång tid (då måste man ju börja redan dagen innan), eller det betydligt mindre tidskrävande: att massera upp ett skum innan man sköljer ur hårfärgen. Det sistnämnda har jag försökt med flera gånger, men det GÅR ju inte. Det blir inget skum hur mycket jag än masserar och därför är det bara ett onödigt steg. Hmm..hårfärgningsfilosoferande..intresseklubben antecknar.

Jag är mycket nöjd med dagens strumpköp. Sex par fräscha randiga, prickiga och enfägade strumpor. Nu är det ingen panik trots att jag inte anser mig hinna tvätta idag heller. Idag har jag använt mitt sista hela par, ett par over-knee-strumpor som jag haft i tio år! Sjukt. Dock har jag inte använt dem så mycket, tror att det var jättehett med over-knee-strumpor och kortkort kjol när jag var ca 14-15 och jag brukade ha dem till min minikorta rödrutiga kjol.

Har insamlat tillräckligt med vuxenpoäng (hummus och nygräddade grahamsbullar) för att få gå ut och festa loss på
V-dala nation i kväll. Det är säsongspremiär för deras mycket trevliga klubb velvet och The Consequences spelar! Det ska bli otroligt trevligt.

Nu ska jag fortsätta med min nya mogna stil och laga lite riktig mat också.


/Helga


The Raconteurs - Broken boy soldier


Kommentarer
Postat av: Lillasyster

Säg att de inte var svartvit randiga strumpor!!!

Postat av: Helga

Nej då, för att lugna dig kan jag avslöja att det faktiskt var brun-vit-randiga och grå-vit-randiga. Även brun-vit-prickiga och grå-vit-prickiga! Det är inte mycket bättre va?

2007-01-20 @ 18:25:14
URL: http://ynka.blogg.se
Postat av: Lillasyster

Jorå! Allt är bättre än de gräsliga svart-vit randiga!

2007-01-21 @ 00:00:07
URL: http://specialk.blogg.se
Postat av: Ida

Visserligen såg jag inte att du hade tonat håret (sorry) men det var för att det såg så fint och naturligt ut (sådeså)!

..å förresten, tack för igår! (hehehe)

2007-01-21 @ 11:17:51
URL: http://www.villduvetavadjagvet.blogg.se
Postat av: Lillasyster, tredje gången gillt

Haha Helgus din klumpus! Du kan ju inte tigga snus och sen tigga snusdosan!!

2007-01-21 @ 12:47:45
URL: http://specialk.blogg.se
Postat av: Fjärde gången gillt då

Tappa menade jag givetvis!

2007-01-21 @ 12:48:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback