skabbkatt

Kom nyss hem från ännu en datasalsdag. Okej, nu överdriver jag lite, vi hade faktiskt muntlig presentation också. Det gick väl inte superbra, men hyfsat. Vår visualiseringsövning var rätt effektfull faktiskt och lagom flummig (måste ju visa trafikforskar-läraren att vi är psykologstudenter som inte tycker att metodikfrågor är roligast i världen). Sen jag kom hem har jag klappat Zorro som var i slagsmål för ett tag sen (eh, för typ tusende gången, han är nästan jämt ute och slåss...konstigt att han fortfarande har såna behov, trodde såna tendenser försvann när man kastrerade) och därför ser allmänt jätteskabbig ut. Tog kort på honom i lördags och såg att han ser ut som värsta strykarkatten. Och han var ju inte direkt sockersöt innan såret över ögat och hacket i örat heller. Han ser helt vanvårdad ut, folk vågar nog knappast klappa honom nu (inte för att de vågar det annars heller, men ändå)

85060-527 
hej, jag är skabbig uteliggarkatt som fått komma in och värma mig i Helgas säng

Jag längtar till helgen när skolgrejer förhoppningsvis är avklarade. Jag har en miljon saker jag skulle vilja hinna göra som jag bara lagt åt sidan den här veckan. Dels basala saker som att diska, tvätta och laga riktig mat (vilke jag faktiskt ska göra i kväll, har inte råd att köpa fler luncher) men också annat. Typ färga håret, boka klipptid, köpa strumpor, ladda ner musik, läsa ut Blonde, träffa vänner. Måste boka in en dejt med min juristvän nån gång snart tror jag. Vi brukar ju alltid vara duktiga nog att planera in nästa gång en månad i förväg (till och med över sommarlovet gjorde vi så, rätt sjukt) , men inte denna gång. Läste i en blogg att jurister visst har typ skjorta och kavaj på föreläsningar, det låter helt extremt. Vi på psykologen benämndes vara "mysklädda" i jämförelse. Sant, jag äger ju faktiskt minst två bruna psykologkoftor (vår uniform).  

Idag på lunchen råkade vi börja diskutera att man borde bojkotta alla icke rättvisemärkta produkter, vilket ledde till kollektivt dåligt samvete över att man bidrar till både barnarbete, djurplågeri och miljöförstöring. Men..det blir ju så dyrt. När jag är färdigutbildad och tjänar pengar ska jag bli en bättre människa. Om jag inte har något nytt att skylla på då också. Jaja. Fast så extrem så att jag slutar handla på HM tänker jag inte bli, då skulle det inte bli många klädesplagg köpta (Nej, jag köper inte alla mina kläder på HM, men det händer...rätt ofta till och med). Visserligen kommer jag ju bli framgångsrik och stenrik men jag tycker ändå att barnarbetsklädkedjor har såna riktigt prisvärda basplagg. Hmm. Jag kan åtminstone börja köpa kravodlade bananer. SÅ mycket dyrare är det ju faktiskt inte.

Nu ska jag ta tag i matlagandet och läsa igenom pm som ska opponeras på. Är säker på att det var något mer jag tänkt skriva, men min hjärna är inte riktigt med den här veckan. Ser inte fram emot nästa kurs mastodontdagar heller. Kommer inte kunna jobba någonting och alltså bli fattigare än jag brukar. Kommer inte kunna vara trevlig mot folk eftersom jag är mentalt utpumpad efter en åttatimmarsdag. Hjälp, jag kommer aldrig klara av att jobba heltid. Sex timmar är mer än nog. Ska nog gå med i demonstrationståg och ropa "Vi vill ha sex, vi vill ha sex, vi vill ha sex timmars arbetsdag!"

/Helga

Jarvis - Don't let him waste your time
Tröttnar aldrig på Jarvis helbra skiva, har hört vissa rykten om att han ska komma till Sverige snart också...är lite sugen på konsert av något slag. Fast kanske kan nöja mig med billig v-dala-konsert...

Kommentarer
Postat av: ia

haha. lilla skabbiga lemursvans. oj, mina fötter är visst med på ett hörn åxå..

Postat av: ia

..och vi sjukgymnaster går bara i träningskläder och tofflor all day long! iaf under sjg-kurserna!

2007-01-17 @ 11:14:47
URL: http://ynka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback