statistisk måndag

Sitter och försöker läsa på om arbetspsykologisk testning och psykologiska test i allmänhet. Validitet hit och reliabilitet dit, är så trött på alla såna ord efter förra kursen men man blir visst aldrig av med dem. Och jag är ändå inte helt fientligt inställd till statistik, jag har faktiskt inte så hemskt mycket emot det (men sånt ska man helst hålla tyst om för att inte bli mobbad, överdrivet statistikintresse är inte något som utmärker psykologstudenter..i alla fall inte mina kursare). Hmm, i vilket fall som helst så finns det saker som är betydligt roligare än statistisk tolkning. Min sötnos Zorro verkar dock tycka att böckerna är väldigt trevliga att ligga på så jag har tagit en hel del pauser för klappning av katt och missat det som står högst upp på varje sida eftersom jag inte är tillräckligt elak för att putta bort honom.

Och ute är det plötsligt vinter. Det känns helt okej just nu, men jag är övertygad om att snön kommer ligga kvar tills typ april och det har jag verkligen ingen lust med. Men fint är det! Dock lite besvärligare att ta sig fram än tidigare. Jag har vissa vaga planer gällande eventuell träning i kväll. Men sen är det ju så mycket annat som måste göras. Tvätta till exempel (nog för att jag köpte nya strumpor, men snart är även dem slut..). Annat nödvändigt är till exempel att läsa åtminstone några till kapitel i Blonde. Jag har bara kommit halvvägs fastän det känns som om jag hållt på jättelänge. Det är helt enkelt ingen sträckläsarbok och trots att den är bra vill jag bara bli av med den nu så jag kan börja på något nytt. Jag har ungefär en miljon böcker jag planerar att läsa. Varför har man aldrig tid? Och varför tar jag mig aldrig den tiden?

Nu ska jag äta lunch nummer två innan jag beger mig iväg på veckans terapisession. Mina egenhändigt bakade bröd med hummus, tomat och rödlök. Sjukt gott och vitlökssmakande. Jag borde vara huslig oftare.

Helga

Iron And Wine - Such Great Heights
fin cover på Postal Service-låten, från det utmärkta soundtracket till Garden State

Kommentarer
Postat av: Anonym

..the official booty call soundtrack :)

2007-01-22 @ 15:34:48
Postat av: H

Hrrm..men det är i alla fall ett sånt riktigt gott soundtrack.

2007-01-22 @ 18:38:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback