hurtigbloggen

Inbillar jag mig bara eller är det lite lite bättre väder idag? Kanske man rentav kan ligga ute på en filt och läsa ut den otroligt spännande Flickan som lekte med elden och senaste Elle-numret. Fast jag har fått för mig en grej, något som hände mycket sällan. Ja, alltså inte att jag får för mig saker utan att jag får för mig just den här saken. Har nämligen planer på att gå ut att springa. Alltså borde jag inte sitta här, men jag ska bara vänta tills tvätten är klar. Sen SKA jag. Om inget kommer i vägen. Jag ser egentligen inte fram emot det. Min kondition är nästan lika med noll just nu, jag kommer troligen bara bli sur över att jag inte orkar något.


Men nu ska jag först äta klart min frukost (ja, jag är ledig och FÅR gå upp efter elva..efter att ha lusläst DN i sängen). Som frukostläsning har jag den trevliga bloggen
PSL (Per Sinding Larsen, han från Studio Pop som visst har nåt nytt musikprogram på Svt..). Där kan man bland annat hitta en massa trevliga videosnuttar där bra band framför fina akustiska versioner...till exempel Shout Out Louds och Vapnet.


Skulle behöva köpa en dörrmatta idag också. Oj, vad många projekt jag har på gång. Det är så sjukt lyxigt att vara ledig. Men nästa vecka börjar allvaret igen och då kommer säkert värmen också.


Helga

Saturday Looks Good To Me - Typing
denna låt finns också på PSL-bloggen


Kommentarer
Postat av: Syster Dyster

Heja heja hurt Helga!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback